15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Γλυκά Νερά: Νεκρή βρέθηκε γυναίκα που είχε ταξιδέψει στους Αγίους Τόπους

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, μια 81χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είχε επισκεφθεί τους Αγίους Τόπους και είχε επιστρέψει στην Ελλάδα την Καθαρά Δευτέρα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το ίδιο ταξίδι είχε κάνει με την αδερφή της, η οποία βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και είναι σε καραντίνα.

Τις τελευταίες δύο ημέρες, σύμφωνα με την ΕΡΤ, η γυναίκα τηλεφωνούσε στην αδελφή της χωρίς αποτέλεσμα. Ο χώρος έχει αποκλειστεί και έχει σφραγιστεί.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας εάν ο θάνατός της σχετίζεται με τον κορονοϊό.

Περισσότερα Άρθρα

Την Παρασκευή απολογείται ο 22χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία 26χρονου στις Σπέτσες

Ο φερόμενος δράστης αμέσως μετά το συμβάν τηλεφώνησε, σύμφωνα με πληροφορίες, σε ντόπιο φίλο του στον οποίο ανέφερε τι ακριβώς είχε συμβεί και στη συνέχεια το εν λόγω πρόσωπο μετέβη στο Α.Τ Σπετσών για να δώσει κατάθεση. Οι δυο αυτόπτες μάρτυρες που έχουν ήδη καταθέσει στο τοπικό αστυνομικό Τμήμα αλλά και ο νεαρός με τον […]

Κλείνουν το 2ο και το 5ο Δημοτικά σχολεία Ναυπλίου λόγω covid 19

795 νέα κρούσματα 15 νεκροί, 257 διασωληνωμένοι.

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε το Σάββατο 795 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 4 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 156.473, εκ των οποίων 52.0% άνδρες. Κατά την ιχνηλάτιση βρέθηκε ότι 5936 (3.8%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 48939 […]