20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Διευθυντής Αστυνομίας Αργολίδας: “Τηρήστε τα μέτρα είναι θέμα ζωής και θανάτου”

Έκκληση προς όλους τους πολίτες απηύθυνε ο Διευθυντής Αστυνομίας Αργολίδας Λάμπρος Κατσαντώνης να τηρούν τις εντολές για την απαγόρευση κυκλοφορίας καθώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος όπως είπε για τον περιορισμό της διασποράς του ιού. “Είναι θέμα ζωής και θανάτου” τόνισε ο κος Κατσαντώνης.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Αργολίδας επισήμανε πως σήμερα οι έλεγχοι είναι περισσότερο ενημερωτικοί, εκτός από ακραίες συμπεριφορές αλλά από αύριο οι έλεγχοι θα είναι αυστηρότατοι με επίδοση προστίμων.

Περισσότερα Άρθρα

Κίναρος: Κορυφώνεται το θρίλερ της εξαφάνισης της μοναδικής κατοίκου του νησιού

Το θρίλερ στην Κίναρο με την εξαφάνιση της μοναδικής κατοίκου του νησιού, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Η κυρία Ειρήνη, δεν έχει δώσει σημείο ζωής εδώ και τρεις ημέρες και οι στενοί συγγενείς της, αγωνιούν. Σύμφωνα με πληροφορίες η τηλεφωνική επικοινωνία με το νησί δεν είναι δυνατή λόγω του καιρού, ενώ οι θυελλώδεις άνεμοι δεν επιτρέπουν […]

Πυρκαγιά στον καταυλισμό των Ρομά στην Γλυκειά

Πυρκαγιά ξέσπασε νωρίτερα το απόγευμα σήμερα μέσα στον καταυλισμό των ΡΟΜΑ στην περιοχή Γλυκειά στο Ναύπλιο. Στο σημείο έσπευσε άμεσα όχημα της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ναυπλίου που κατέσβησε την φωτιά πριν εξαπλωθεί.