19 °C Argos, GR
22 Μαΐου 2022

Στην διάθεση των δημοτών όλος ο μηχανισμός και οι  κοινωνικές δομές του Δήμου Ναυπλιέων

Ο Δήμος Ναυπλιέων και προσωπικά ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, με υπευθυνότητα και συνέπεια θέτει στην διάθεση των δημοτών, όλο τον μηχανισμό του Δήμου και ιδιαίτερα των κοινωνικών δομών που λειτουργούν ήδη στο Δήμο Ναυπλιέων.

Σε στενή συνεργασία με την αντιδημαρχία κοινωνικής πολιτικής και τον Αντιδήμαρχο κ.Ραφαήλ Μπαρού, με τον ΔΟΚΟΙΠΑΝ και τον πρόεδρό του κ.Ιωάννη Μπούνο και με τον ΔΟΠΠΑΤ και την πρόεδρο του κ.Μαρία Ράλλη, δίνει ειδικές κατευθύνσεις και οδηγίες, σύμφωνα πάντα με τα μέτρα της πολιτείας για την όσο το δυνατόν καλύτερη αντιμετώπιση της κατάστασης και φυσικά βοήθειας και προστασίας των ευπαθών ομάδων.

[hfe_template id='397365']

Ο Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.ΑΝ. για την ενίσχυση των δηµοτικών δοµών κοινωνικής πολιτικής και αλληλεγγύης σε συνεργασία µε τον Δήµο Ναυπλιέων , στην δύσκολη αυτή χρονική στιγµή που βιώνουμε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού , σε συνέχεια των µέτρων που γνωστοποιήθηκαν µε το προηγούμενο Δελτίο Τύπου ( 15/3/2020 ) , ανακοινώνει τα παρακάτω:

Από σήμερα στις 19 Μαρτίου 2020 αρχίζει:

α. Η καταγραφή των κατοίκων του Δήµου Ναυπλιέων που δεν µπορούν να µετακινηθούν από τις οικίες τους και αδυνατούν να εξυπηρετηθούν και δεν έχουν υποστηρικτικό οικογενειακό περιβάλλον .

β. Η καταγραφή των απόρων και οικονοµικά αδυνάτων κατοίκων του Δήµου Ναυπλιέων που δεν µπορούν και δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις οικίες τους, αδυνατούν να εξυπηρετηθούν και δεν έχουν υποστηρικτικό οικογενειακό περιβάλλον .

Οι καταγραφές αυτές θα αξιολογηθούν και αναλόγως θα παρέχεται :

  • Εξυπηρέτηση σε θέµατα φαρµακευτικής περίθαλψης και ειδών πρώτης ανάγκης για τους κατοίκους της περίπτωσης α.
  • Δωρεάν προσφορά φαρµακευτικής περίθαλψης και ειδών πρώτης ανάγκης στους κατοίκους της περίπτωσης β.
  • Διεκπεραίωση αιτηµάτων των κατοίκων των περιπτώσεων α καιβ

( παραλαβή αιτήσεων – παράδοση πιστοποιητικών ) για τα πάσης φύσεως πιστοποιητικά που εκδίδονται µέσωΚ.Ε.Π.

Για όλα τα ανωτέρω οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να καλούν στα τηλέφωνα:

Α.  Για τις Δηµοτικές ενότητες Ναυπλίου & Ασίνης             : 2752029473

2752023513

2752099424

  1. Για τις Δηµοτικές ενότητες Ν. Τίρυνθας & Μιδέας: 2752360108.

Επίσης η επικοινωνία ηλεκτρονικά στο email:  vss.[email protected]gmail.com

 

Ανακοινώσεις σχετικές µε το θέµα µπορούν οι ενδιαφερόµενοι ,οι οποίοι είναι χρήστες του διαδικτύου να βλέπουν στις σελίδες του Κ.Α.Π.Η. και του Κ.Η.Φ.Η. στο Facebook  αλλά και στην ιστοσελίδα του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Ν. www.dokoipan.grκαθώς επίσης στις επίσημη σελίδα του Δήμου Ναυπλιέων, στο facebook ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ και στην ιστοσελίδα www.nafplio.gr

 

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Πελοπόννησος Πρώτα : Κερδήθηκε άλλη μια μάχη για την αδιαφανή λειτουργία των Αναπτυξιακών

Ο αγώνας μας για την αναβάθμιση της αυτοδιοίκησης και για να βρίσκεται η αυτοδιοίκηση στο πλευρό της κοινωνίας είναι συνεχής και από όλες τις θέσεις (επαφή με πολίτες, συλλογικά αυτοδιοικητικά όργανα, ελεγκτικοί μηχανισμοί). Αυτά συμβαδίζουν με δημοκρατία, διαφάνεια, ισοτιμία και σεβασμό στο ισχύον θεσμικό πλαίσιο. Με αυτό το σκεπτικό, αναγκαστήκαμε, αφού η Περιφερειακή Αρχή συνεχίζει […]

Συγχαρητήρια στους αθλητές από το Ν.Π.Δ.Δ.«ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ»

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ» του Δήμου Άργους Μυκηνών εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στις αθλήτριες του Α.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΡΓΟΥΣ για το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία 10-12 και για την τέταρτη θέση στην κατηγορία 8-10 που επέτυχαν στο 4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ, που έγινε 1 […]

Follow by Email