17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Η Ομάδα Επικοινωνίας ΔΗ.ΣΥ.ΕΡ. για τον Δημήτρη Σφυρή

Δεν χωράει ο νους μας την είδηση. Είναι δύσκολο, όντας ακόμα μουδιασμένοι από τον ξαφνικό χαμό του Δημήτρη Σφυρή, να βάλουμε λέξεις σε σειρά και να εκφράσουμε αυτό που μας συμβαίνει.

Όσοι είχαν την τύχη να συνομιλήσουν μαζί του, σε οποιοδήποτε πλαίσιο, θα συμφωνήσουν σίγουρα σε ένα πράγμα. Ότι ο Δημήτρης Σφυρής αγάπησε την Ερμιονίδα σαν να ήταν δική του γενέτειρα, σαν να ένιωθε ιστορικό χρέος να την υπηρετήσει. Και αυτό έπραξε. Χωρίς να λογαριάσει κανένα κόστος, χωρίς να το σκεφτεί δύο φορές, σε βάρος της σταδιοδρομίας του, στερώντας πολύτιμο χρόνο από την ίδια του την οικογένεια.

Είμαστε συγκλονισμένοι. Η θλίψη δεν μπορεί να αποτυπωθεί σε λέξεις. Έφυγε μια σημαντική προσωπικότητα για την Ερμιονίδα, το ειδικό βάρος της οποίας δύσκολα θα αναπληρωθεί. Η σκέψη μας είναι με την οικογένειά του αυτή τη στιγμή, προς την οποία εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.

 

Περισσότερα Άρθρα

Μήνυμα του Δημήτρη Καμπόσου για την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας

Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας Η 9η Φεβρουαρίου, ημέρα μνήμης του εθνικού ποιητή Διονύσιου Σολωμού, έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας. Η ελληνική γλώσσα διαμόρφωσε την ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού, την ιατρική, την αστρονομία, την φυσική και γενικότερα τις επιστήμες. Είναι ο θησαυρός της λογοτεχνίας και η “ρίζα” πολλών ευρωπαϊκών γλωσσών. Ας την μάθουμε στα […]

Αγέλη από τσακάλια κατασπάραξαν πρόβατα στο Νέο Ροεινό

Ιδιοκτήτης κτηνοτροφικής μονάδας στο Νέο Ροεινό του Δήμου Ναυπλιέων στην Αργολίδα αντίκρισε σκηνές φρίκης το πρωί που πήγε στο μαντρί του: 30 πρόβατα κείτονταν νεκρά και άλλα 20 ήταν τραυματισμένα σοβαρά από την επιδρομή αγέλης από τσακάλια. Οι κτηνοτρόφοι εκτιμούν ότι οι επιδρομές έγιναν από τσακάλια, που ο αριθμός τους έχει πληθύνει πολύ στις περιοχές […]