19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Τεστ για κορωνοϊό έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Βγήκε αρνητικό

Την αποκάλυψη ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε τεστ για κορωνοϊό έκανε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, το οποίο βγήκε αρνητικό.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε τεστ καθώς είχε έρθει σε επαφή με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο ο οποίος είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό και το τεστ είναι αρνητικό και είναι καλά στην υγεία του όπως και η οικογένειά του.

Επίσης, είπε ότι σε τεστ υποβλήθηκαν και άλλα στελέχη στο Μέγαρο Μαξίμου και είναι επίσης αρνητικά.

Ειδικότερα η κ. Πελώνη δήλωσε: «Ο πρωθυπουργός έχοντας έρθει σε επαφή με πάρα πολύ κόσμο έχει εξεταστεί για το τεστ του κορωνοϊού και είναι αρνητικός και είναι καλά στην υγεία του, αρνητικοί είναι και η οικογένειά του. Έχουν εξεταστεί και άλλα στελέχη στο Μέγαρο Μαξίμου, επίσης είναι αρνητικά στον κορωνοϊό».

Περισσότερα Άρθρα

Άνδρας επιτέθηκε με φαλτσέτα σε νοσηλευτή στο Κέντρο Υγείας Κιάτου

Ένας άνδρας έσπασε τη τζαμαρία στην κεντρική είσοδο του Κέντρου Υγείας Κιάτου και επιτέθηκε με φαλτσέτα σε νοσηλευτή, με συνέπεια να τον τραυματίσει στο χέρι. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και συνέλαβαν τον δράστη. Τι δήλωσε ο νοσηλευτής “Η άλλη όψη του νομίσματος…Όταν είσαι στην θέση σου προκειμένου να σώσεις ή να βοηθήσεις τον συνάνθρωπο […]

Έρχονται 40αρια σε Άργος και Ναύπλιο- Δείτε πότε

Σταδιακή άνοδο θα παρουσιάσει η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες, όπως ανακοινώνει η ΕΜΥ σε έκτακτο δελτίο καιρού, με τον φετινό Αύγουστο να μας αποχαιρετά με έναν μίνι καύσωνα. Ειδικότερα, το θερμόμετρο θα αρχίσει να «σκαρφαλώνει» από σήμερα, Παρασκευή και την Κυριακή αναμένεται, σύμφωνα με την ΕΜΥ, να «χτυπήσει» 39άρια. Πτώση της θερμοκρασίας προβλέπεται από τις αρχές Σεπτεμβρίου. […]