18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Νεκρό μικρό παιδί στη Μόρια μετά από φωτιά

Τραγωδία στην Μόρια στη Μυτιλήνη από τη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας και κατακαίει τμήμα του καταυλισμού μέσα στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες την Πυροσβεστική, ένα παιδί έχει χάσει τη ζωή του. Πρόκειται για ένα κοριτσάκι 6 με 7 ετών που βρισκόταν στον καταυλισμό.

Η φωτιά που ενισχύει ο ισχυρός άνεμος που φυσάει στην περιοχή αυτή τη στιγμή, καίει μέρος του καταυλισμού αιτούντων άσυλο μέσα στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας.

Η φωτιά ξέσπασε από άγνωστη αιτία στο πάνω τμήμα του ΚΥΤ όπου διαμένουν κυρίως Αφρικανοί.

 

Περισσότερα Άρθρα

Στον Εσπερινό για τον πολιούχο της Βυτίνας Αγιο Τρύφωνα παρέστη την Τρίτη ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου

Στην ακολουθία του Εσπερινού, την Τρίτη 31 Ιανουαρίου, παραμονή της γιορτής του πολιούχου της Βυτίνας Αγίου Τρύφωνα, παρέστη ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας. Μετά το πέρας της θρησκευτικής τελετής στον φερώνυμο ναό της Βυτίνας, προεξάρχοντος του μητροπολίτη Γορτυνίας και Μαντινείας Νικηφόρου, ο περιφερειάρχης Π. Νίκας σε σύντομες δηλώσεις αναφέρθηκε στον σημαντικό πλούτο από βυζαντινά μνημεία […]

Ηλεία: Δικαίωση ζητεί η οικογένεια του φύλακα που κατασπαράχτηκε από σκυλιά

Δικαίωση ζητεί η οικογένεια του φύλακα που κατασπαράχτηκε από σκυλιά Απαντήσεις και δικαίωση ζητεί η οικογένεια του 56χρονου φύλακα από την Αμαλιάδα Χρήστου Βασιλόπουλου, ο οποίος τον περασμένο μήνα βρήκε τραγικό θάνατο, μετά από επίθεση που δέχτηκε από σκυλιά του ιδιοκτήτη της εταιρείας που εργάζονταν στην περιοχή των Λεχαινών. Η οικογένεια του άτυχου Χρήστου Βασιλόπουλου, […]