19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

«Εμείς σας φυλάμε, εσείς φυλαχτείτε μένοντας σπίτι» – Συγκλονίζει αστυνομικός που είναι στον Έβρο [βίντεο]

 

Συγκινητικό μήνυμα προς κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα στέλνει ένας αστυνομικός από τις Καστανιές του Έβρου ο οποίος φυλά τα σύνορα της χώρας.

Στο βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook o Μιχάλης Αβέλλας υπογραμμίζει μεταξύ άλλων αναφερόμενος στην πανδημία του νέου κορωνοϊού, που μέχρι στιγμής έχει κοστίσει τη ζωή σε τέσσερις συμπολίτες μας: «Εμείς είμαστε εδώ στα σύνορα στην πρώτη γραμμή και σας φυλάμε. Να είστε όλοι καλά και να ακούτε τις οδηγίες των ειδικών… Μείνετε στα σπίτια σας. Εμείς σας φυλάμε στα σύνορα με αυταπάρνηση και εσείς θέλουμε να μείνετε στα σπίτια σας να φυλαχθείτε… Όλα θα πάνε καλά.

O Θεός είναι παντού, δε είναι μόνο στους ναούς, είναι παντού, βρίσκεται μέσα στην ψύχη μας, δεν χρειάζεται να συνωστιζόμαστε μέσα στους ναούς. Μια απλή προσευχή να ανοίξουμε την καρδιά μας και να είναι καθαρή, αυτή είναι και η θεία κοινωνία από το Θεό. Καλή αντάμωση πάλι, θα γυρίσουμε νικητές και θέλουμε να σας βρούμε γερούς και δυνατούς όπως σας αφήσαμε».

πηγη

Εμείς σας φυλάμε, εσείς φυλαχτείτε! Ευχαριστώ πολύ όλες και όλους σας για τις ευχές σας!

Gepostet von Michail Avellas am Sonntag, 15. März 2020

Περισσότερα Άρθρα

Ένταση μετά την αυτοκτονία πρόσφυγα στο Κέντρο Κράτησης Κορίνθου

Ένταση μετά την αυτοκτονία πρόσφυγα στο Κέντρο Κράτησης Κορίνθου Τέλος στη ζωή του έδωσε χθες ένας 24χρονος πρόσφυγας (Τούρκος, κουρδικής καταγωγής), στο προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Κορίνθου. Σύμφωνα με πληροφορίες της κουρδόφωνης ιστοσελίδας PISHTI-NEWS, ο πρόσφυγας εντοπίστηκε νεκρός μέσα στις τουαλέτες του Κέντρου. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ήταν κρατούμενος επί 16 μήνες στο Κέντρο και […]

Στο επίκεντρο του Περιφερειάρχη η διάβρωση των ακτών στο Ξυλόκαστρο!

Το εκτεταμένο και επιδεινούμενο πρόβλημα των διαβρώσεων από την θάλασσα στις ακτές του Κορινθιακού κόλπου, οι οποίες επηρεάζουν πλέον και το παραθαλάσσιο δάσος του Πευκιά, κοντά στο Ξυλόκαστρο -ένα από τα 19 χαρακτηρισμένα ως “αισθητικά” δάση της Ελλάδας- αποτέλεσε το κύριο αντικείμενο συζήτησης στη συνάντηση που είχε στην Τρίπολη την Πέμπτη 21 Μαΐου ο περιφερειάρχης […]