17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Στίβος: Στις 14 Σεπτεμβρίου ο μαραθώνιος της Βοστώνης

Ο μαραθώνιος της Βοστώνης, που ήταν προγραμματισμένος για τις 20 Απριλίου, αναβλήθηκε μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος της πόλης την Παρασκευή (13/03).

Ο μαραθώνιος, θα διεξαχθεί πλέον στις 14/09. Γενικά πρόκειται για έναν αγώνα που συγκεντρώνει συμμετοχές από περισσότερους από 30.000 δρομείς από ολόκληρο τον πλανήτη, ανάμεσά τους τα κορυφαία ονόματα του αγωνίσματος, Ολυμπιονίκες και παγκόσμιους ρέκορντμαν, αλλά και χιλιάδες ερασιτέχνες.

Παρόμοιοι αγώνες σε Ρώμη, Παρίσι, Βαρκελώνη και Ρότερνταμ αναβλήθηκαν ή ματαιώθηκαν, όπως έγινε με το πρωτάθλημα του ημιμαραθώνιου στην Γκντίνια της Πολωνίας.

Περισσότερα Άρθρα

Επίτιμα μέλη του Ι.Σ.Κ.Ε. ο Ναυπάκτου Ιερόθεος και ο Δημητριάδος Ιγνάτιος

Επίτιμα μέλη του ΙΣΚΕ ανακηρύχθηκαν οι Μητροπολίτες Δημητριάδος και Αλμυρού Ιγνάτιος και Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου Ιερόθεος. Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Ι.Σ.Κ.Ε. αποτελούμενη εκ των: α) Αιδεσιμολογιωτάτου Πρωτοπρεσβυτέρου Γεωργίου Σελλή Προέδρου, β) Αιδεσιμολογιωτάτου Πρωτοπρεσβυτέρου Γεωργίου Βαμβακίδη Αντιπροέδρου και γ) Αιδεσιμολογιωτάτου Πρεσβυτέρου Μιχαήλ Μετζάκη Ταμείου, επισκέφθηκε την Δευτέρα 25/11/2019 τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. […]

Σήμερα το τελευταίο αντίο στην Κωνσταντίνα Σταυροπούλου

Σήμερα Τετάρτη 3 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου η οικογένεια, και οι φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην Κωνσταντίνα Σταυροπούλου. Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων να κατατεθεί ποσό στον λογαριασμό του συλλόγου στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ GR701103140000031429604007  ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΦΙΛΟΙ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ