18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Πύργος: Πολίτης με συμπτώματα κορονοϊού σηκώθηκε και έφυγε από νοσοκομείο

Ένας πολίτης που βρισκόταν στο νοσοκομείο Πύργου και παρουσίασε συμπτώματα κορονοϊού, έφυγε όταν του ζητήθηκε από γιατρούς να εξεταστεί ως πιθανό κρούσμα.

Όπως αναφέρει το ilialive.gr, το ασυνήθιστο όσο και επικίνδυνο περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 4 το μεσημέρι της Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πολίτης που διαμένει σε χωριό κοντά στον Πύργο, μετέβη στο νοσοκομείο για άλλο λόγο και παρουσίασε συμπτώματα κρούσματος του ιού.

Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό τον ενημέρωσαν πως μπορεί να είναι πιθανό κρούσμα λόγω συμπτωμάτων και του ζήτησαν να μεταφερθεί σε ειδικό χώρο για προσωρινή νοσηλεία και λήψη δείγματος προς εξέταση, ώστε να επιβεβαιωθεί ή όχι αν πρόκειται για τον Covid-19.

Ο πολίτης όμως επέλεξε για άγνωστους λόγους να μην ακολουθήσει τις εντολές των γιατρών και τράπηκε σε φυγή.

Σύμφωνα με άλλες πηγές, ο πολίτης πήγε στο χώρο που του πρότειναν και πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία, έφυγε.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία.

Περισσότερα Άρθρα

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη με 40χρονη που αγνοείται από το 2018 – Υποψίες πως την σκότωσε και την έκαψε φίλος της

Την άκρη του νήματος σε υπόθεση εξαφάνισης 40χρονης τοξικομανούς στη Θεσσαλονίκη, τα ίχνη της οποίας αγνοούνται από τον Δεκέμβριο του 2018, αναζητούν οι διωκτικές αρχές της πόλης που φαίνεται να καταλήγουν στην εκδοχή ότι η γυναίκα έπεσε θύμα δολοφονίας από 38χρονο. Ο ελληνικής καταγωγής άνδρας που φέρεται να είναι επίσης τοξικομανής κρατείται στο αστυνομικό μέγαρο […]

Σοβαρό τροχαίο στη Λυκοποριά Ξυλοκάστρου – Τραυματίστηκαν δυο άτομα o ένας πολύ σοβαρά

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου 19 Σεπτεμβρίου, στη Λυκοποριά του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης. Συγκεκριμένα, 2 οχήματα συγκρούστηκαν σφοδρά με αποτέλεσμα ο οδηγός του ενός οχήματος να εγκλωβιστεί. Επί τόπου έσπευσαν οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας όπου κατέβαλαν προσπάθειες απεγκλωβισμού. Τραυματίστηκαν δυο άτομα o ένας πολύ σοβαρά. Οι δυο τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο […]