17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Χριστίνα Μπόμπα: Όσα είπε για την κατάσταση της υγείας της μετά την ανακοίνωση ότι είναι θετική στον κορονοϊό

Αργά το βράδυ της Τετάρτης (11/3/20) η Χριστίνα Μπόμπα ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram ότι είναι θετική στον κορονοϊό και τόσο η ίδια όσο και ο Σάκης Τανιμανίδης, παρά το γεγονός ότι εκείνος βγήκε αρνητικός, μπαίνουν σε καραντίνα. «Έχω κι εγώ κορονοϊό. Είμαι καλά, είμαι σε καραντίνα σπίτι μου, τηρώ όλα τα μέτρα των επίσημων φορέων! Παρ’ το σοβαρά, δεν είναι αστείο», ήταν τα λόγια της στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (12/3/20) η Χριστίνα Μπόμπα έκανε ένα live στο προφίλ της στο Instagram και απάντησε σε όλα τα ερωτήματα των διαδικτυακών φίλων της για τον κορονοϊό. Όσον αφορά τον τρόπο που κόλλησε, η όμορφη influencer ανέφερε ότι το Σαββατοκύριακο που πέρασε ταξίδεψε μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη στον Παρνασσό και εκεί συνάντησαν ένα φίλο τους, ο οποίος έκανε εξετάσεις και βγήκε θετικός στον κορονοϊό. Ο φίλος τους τους ενημέρωσε το βράδυ της Τρίτης (1ο/3/20) και το πρωί της Τετάρτης (11/3/20) πήγαν μαζί με τον σύζυγό της να κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις.

Οι δυο τους επισκέφτηκαν ιδιωτικό εργαστήριο, αφού στα δημόσια νοσοκομεία γίνεται το τεστ σε όσους έχουν όλα τα συμπτώματα, και μερικές ώρες αργότερα έμαθαν τα αποτελέσματα. Η Χριστίνα Μπόμπα ανέφερε ότι δεν είχε συμπτώματα και πήγε να εξεταστεί μόνο και μόνο επειδή συνάντησε τον φίλο της που είναι φορέας του κορονοϊού. Γενικότερα, η ίδια τις προηγούμενες ώρες είχε δέκατα ενώ τώρα νιώθει λίγο εξαντλημένη και έχει βήχα. Το γεγονός, βέβαια, ότι δυσκολεύτηκε να βγάλει το πρόγραμμα της γυμναστικής της την περασμένη Δευτέρα (9/3/20), την έκανε να αναρωτηθεί τι συμβαίνει, όμως αμέσως το απέδωσε στην κούραση.

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης, αφού καθάρισαν όλες τις επιφάνειες του σπιτιού τους, χωρίστηκαν σε διαφορετικά δωμάτια και ακόμα και όταν συναντιούνται στους κοινούς χώρους φροντίζουν να κρατούν αποστάσεις. Ο γνωστός παρουσιαστής σε μία εβδομάδα θα επαναξεταστεί, ώστε να είναι βέβαιοι ότι δεν έχει κολλήσει από τη σύζυγό του. Εκείνη από την άλλη θα μείνει μέσα στο δωμάτιο της μέχρι ο ιός να κάνει τον κύκλο του.

ΠΗΓΗ: tlife.gr

Περισσότερα Άρθρα

Κορονοϊός στην Αργολίδα: Μόλις ένα κρούσμα σήμερα

Ακόμη μια μέρα που η Αττική διατηρεί τα… πρωτεία σε ό, τι αφορά τα νέα κρούσματα που «έδωσε» ο κορονοϊός τις τελευταίες 24 ώρες στη χώρα με 365 νέες μολύνσεις επί του συνόλου των 781, κάτι λογικό αφού στην συγκεκριμένη Περιφερειακή Ενότητα ζει… η μισή Ελλάδα. Ο ΕΟΔΥ ανακοινώνει αναλυτικά την γεωγραφική κατανομή των νέων […]