17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων Πελοποννήσου

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (11.3.2020) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 54χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο

Συνελήφθη, χθες (11.3.2020) το απόγευμα, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, 77χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου, για παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία των αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτισμικής κληρονομιάς..

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, μία (1) περίπτωση κλοπής σε οικία ημεδαπής, που είχε γίνει κατά το χρονικό διάστημα από 20.2.2020 έως 25.2.2020, στην Τρίπολη Αρκαδίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος 33χρονου ημεδαπού και 26χρονης αλλοδαπής, για κλοπή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, μία (1) περίπτωση κλοπής σε Ιερό Ναό, που είχε γίνει την 27/28.10.2019, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος 46χρονου αλλοδαπού, για κλοπή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (11.3.2020) το βράδυ, στη Μεσσήνη Καλαμάτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 27χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Περισσότερα Άρθρα

ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ για το δικό μας ΓΚΟΛ ζωής!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου) το Πολυδύναμο Κέντρο και η Κινητή Μονάδα του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ-ΟΞΥΓΟΝΟ της Περιφέρειας Πελοποννήσου με έδρα το Ναύπλιο, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας και το Νομικό Πρόσωπο Δ.Δ. Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού Δήμου Άργους- Μυκηνών  διοργανώνουν Αθλητική Δράση – Ποδοσφαιρικό Αγώνα την Δευτέρα 27/06/2022 και ώρα […]

Ρουά ματ Κωστούρου: Πρότεινε Π.Αναγνωσταρά για πρόεδρο του γηροκομείου

Με μία κίνηση έκανε ματ  ο Δημήτρης Κωστούρος, πρότεινε για πρόεδρο του ιδρύματος Μαρίας Ράδου τον Παναγιώτη Αναγνωσταρά.   Η πρόταση αυτή αν και στην αρχή προκάλεσε αμηχανία στην αντιπολίτευση ,τελικά έγινε δεκτή ομόφωνα. Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων όμως δεν σταμάτησε εκεί, προτείνε για τις θέσεις των δημοτών ,  τον  Κώστα Καράπαυλο για γραμματέα και για […]