17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

«Βαστάτε μέχρι τον Ιούνιο», λέει ο γνωστότερος επιδημιολόγος της Κίνας για την πανδημία του κορονοϊού

Μακριά φαίνεται ότι θα πάει η βαλίτσα όσον αφορά στο θέμα του κορονοϊού. Ανησυχητικές είναι οι προβλέψεις όχι από όποιον κι όποιον αλλά από τον πιο γνωστό επιδημιολόγο της Κίνας.

Ο Τζονγκ Νανσάν, ο οποίος ηγείται της ομάδας των εμπειρογνωμόνων στο κινεζικό υπουργείο Υγείας που είναι επιφορτισμένη με την αντιμετώπιση της επιδημίας είπε ότι η πανδημία του νέου κορονοϊού είναι πιθανό να έχει τελειώσει ως τον Ιούνιο.

Ο Τζονγκ Νανσάν, σημείωσε επίσης ότι πολλά εισαγόμενα κρούσματα του SARS-CoV-2 στην Κίνα αφορούν ασυμπτωματικούς ασθενείς και ότι τα ποσοστά επανανόσησης μεταξύ των ασθενών που έχουν αναρρώσει είναι χαμηλά.

Ο 83χρονος επιδημιολόγος, ο οποίος είναι γνωστός για την συμβολή του στην καταπολέμηση του ξεσπάσματος SARS το 2003, έκανε τις δηλώσεις αυτές σε συνέντευξη Τύπου.

Περισσότερα Άρθρα

Αναρτήθηκε ο Δασικός Χάρτης Π.Ε. Αργολίδας

Ο Δασικός Χάρτης Π.Ε. Αργολίδας έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο του Ελληνικού Κτηματολογίου https://gis.ktimanet.gr/gis/forestsuspension . Κάθε ιδιοκτήτης οφείλει να ελέγξει εάν το ακίνητό του έχει συμπεριληφθεί σε περιοχή Δασικού ή Χορτολιβαδικού χαρακτήρα. Σε περίπτωση αμφισβήτησης του χαρακτηρισμού που αποδίδεται από τον Δασικό Χάρτη μπορεί να υποβληθούν, αποκλειστικά ηλεκτρονικά, αντιρρήσεις στον ιστότοπο https://www.ktimanet.gr/CitizenWebApp/InfoDasika_Page.aspx Η προθεσμία για την υποβολή αντιρρήσεων […]

Επίθεση με βιτριόλι: Νέο χειρουργείο σήμερα για την 34χρονη – Τι έδειξαν οι κάμερες

Τα κομμάτια του παζλ προσπαθούν να αποκαλύψουν οι αρχές σχετικά με την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα και να αποκαλύψουν τη γυναίκα που βρίσκεται πίσω από τη μάσκα και έκανε τη δολοφονική επίθεση.  Χθες, Τρίτη, οι αστυνομικοί αποκάλυψαν πως είχαν στα χέρια τους βίντεο από κάμερα ασφαλείας όπου φαίνεται η δράστης να κατεβαίνει από ταξί […]