13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Απολυμαίνονται Πολυτεχνείο και Πολυτεχνειούπολη

Απολύμανση ξεκινά από αύριο στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου και στο ιστορικό κτίριο του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) στην οδό Πατησίων, μετά από κρούσμα κορονοϊού στη Σχολή Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών.

«Δεν συντρέχει λόγος σφραγίσματος των ευρύτερων χώρων όπου βρέθηκε το άτομο που προσβλήθηκε», αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΕΜΠ, ενώ το προσωπικό του Ιδρύματος μπορεί να επιστρέψει στους χώρους που έγινε απολύμανση οκτώ ώρες μετά την ολοκλήρωσή της.
Όσοι ήρθαν σε επαφή με το άτομο που προσβλήθηκε θα παραμείνουν στο σπίτι τους για δύο εβδομάδες και θα ακολουθήσουν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Ήδη ο ΕΟΔΥ ενημερώνεται από το άτομο που προσβλήθηκε για τις επαφές του με άλλα άτομα και με τη σειρά του ενημερώνει τα άλλα άτομα για το τι πρέπει να κάνουν.

Περισσότερα Άρθρα

Αρχιερατικός εσπερινός στο εξωκλήσι του Αγίου Νικολάου του κρασόκτιστου στην Καραθώνα (pics)

Την 20ην Μαΐου , η Εκκλησία μας εορτάζει την μετακομιδή των ιερών λειψάνων του Αγίου Νικολάου Αρχιεπισκόπου Μύρων της Λυκίας του Θαυματουργού και πανηγυρίζει το εξωκλήσι του Αγίου Νικολάου του κρασόκτιστου στην παραλία Καραθώνας στο Ναύπλιο. Το απόγευμα της παραμονής 19 Μαΐου ημέρα Τετάρτη εψάλει  Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός εσπερινός χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκταρίου, το […]

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου την εβδομάδα 18 ως 24/5/2020

ΚΡΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. Σε περίπτωση που μέχρι τώρα υπήρχαν αναστολές στο θέμα της προσέγγισης τώρα δε θα την τρενάρεις άλλο την κατάσταση, θα το εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου, θα κερδίσεις το πρόσωπο που έχεις στο στόχαστρο σου. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν συναντήσεις και αποκαλυπτικοί διάλογοι που ως κατάληξη θα έχουν την έναρξη σχέσης. Η εβδομάδα […]