20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Κάλεσμα στην κοινωνία του Δ.Καμπόσου για συμπαράσταση στους φύλακες των συνόρων μας

ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!!!!
Έλληνες και όσοι αισθάνεστε Έλληνες. Από αύριο και για 3 μέρες (ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ , ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΩ )στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου του δήμου ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ – ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ 9-11 (ΝΈΟ ΔΗΜΑΡΧΕΊΟ) μαζεύουμε ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ, ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ, ΜΠΙΣΚΟΤΑ, ΣΤΑΦΙΔΕΣ. ΜΟΝΟ !!! (ΟΧΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ) Για τους ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ και ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΑΣ που φυλάνε τα σύνορα μας στον ΕΒΡΟ. ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΟ Δ’ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ!!!
ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ …ΕΡΓΑ ΤΩΡΑ,, ΕΜΠΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ ΠΡΩΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (ότι μπορεί ο καθένας έστω και ένα μικρό πακέτο μπισκότα , όλα θα πάνε εκεί που ΠΡΕΠΕΙ, ενημερώστε τους γύρω σας )!!!!

Περισσότερα Άρθρα

“Ρασομόν” του Ακίρα Κουροσάβα – Κινηματογραφική προβολή στο Ναύπλιο

Κινηματογραφική προβολή της ταινίας “Ρασομόν” του Ακίρα Κουροσάβα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ναυπλίου “Δημιουργώ” Σήμερα Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου, ώρα 08.00 βράδυ Αίθουσα 2004, οδός Δημ. Γ. Κώστα, αρ. 10-12 (απέναντι από το Γηροκομείο) Ναυπλίου Είσοδος ελεύθερη

51χρονος από την Κοζάνη το 47ο θύμα του κορονοϊού στην Ελλάδα

Ένας άνδρας 51 ετών από την Κοζάνη, που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, είναι το τελευταίο θύμα του κορωνοϊού στη χώρα μας. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, πρόκειται για τον 7ο θάνατο από την περιοχή της Εορδαίας. Ο άνδρας είχε προβλήματα υγείας και είχε διακομισθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.