18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Βρήκαν και φέτος…τον κρυμμένο θησαυρό στο Λυγουριό

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το “4ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού” που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Ο Καββαδίας” στο Λυγουριό του Δήμου Επιδαύρου στην Αργολίδα.

Οι ομάδες του “Let’s go” “Smile Girls” κέρδισαν το έπαθλο των 100€ στη μεγάλη διαδρομή και προσέφεραν το χρηματικό ποσό στο Σύλλογο “Μάνα”, ενώ στη μικρή διαδρομή το έπαθλο των 50€ κέρδισαν “Οι απίθανοι”.

Μπράβο στους συμμετέχοντες και ειδικά στις νικήτριες ομάδες! Μπράβο για την εξυπνάδα, τη φαντασία, τη δημιουργικότητα και το χιούμορ όλων!

Ευχαριστούμε επίσης τους εθελοντές και ιδιαιτέρως τις Καίτη και Μαρία Βάγια, Δέσποινα Δημητράκη και Γεωργία Τουρλούκη, για την οργάνωση του παιχνιδιού. Ελπίζουμε να το διασκεδάσατε όσο και εμείς…και του χρόνου ακόμη καλύτερα!!!

Περισσότερα Άρθρα

Άγιος Τρύφων

Μάρτυρας της Χριστιανικής Εκκλησίας. Η μνήμη του εορτάζεται την 1η Φεβρουαρίου από την Ορθόδοξη Εκκλησία και στις 10 Νοεμβρίου από την Καθολική Εκκλησία. Την ημέρα αυτή γιορτάζουν όσοι φέρουν το όνομα Τρύφων και Τρυφωνία. Ο Τρύφων γεννήθηκε στη Λάμψακο της Φρυγίας (σημερινό Λαψέκι Τουρκίας) και έζησε στα χρόνια των ρωμαίων αυτοκρατόρων Γορδιανού Γ’ (238-244), Φιλίππου […]

Ένας άστεγος που παγώνει

Βιαζόμαστε στους δρόμους, τυλιγμένοι με κασκόλ, κρύβοντας τα πρόσωπο μας σε γιακά, χέρια σε γάντια και τσέπες. Βιαζόμαστε, δεν κοιτάμε πίσω παρά μόνο μπροστά. Κρύο, παγωνιά φροντίζουμε το παγωμένο αυτοκίνητο ή θυμώνουμε όταν έχουν περάσει πέντε λεπτά, και δεν υπάρχει λεωφορείο στη στάση. Η θερμοκρασία πλησιάζει όλο και χαμηλότερα, αν ο ουρανός είναι καθαρός είναι […]