18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Θα μας πάρει και θα μας σηκώσει λέει το Λιμεναρχείο Ναυπλίου

Έκτακτη αναγγελία θυελλωδών ανέμων εξέδωσε από τη νύχτα το Λιμεναρχείο Ναυπλίου στο οποίο κάνει λόγο για βοριάδες εντάσεως έως και 8 Μποφόρ.

Η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου:

Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 119/20-02-2020/2200 UTC ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΕΜΥ, για το Νοτιοδυτικό Αιγαίο από 21/01 τουλάχιστον μέχρι 21/10 UTC Βόρειοι 7 ή 8.

Παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες των σκαφών που ευρίσκονται σε λιμένες, αλιευτικά καταφύγια ή όρμους της περιοχής μας:

(α) Να προβούν ΑΜΕΣΑ στην ασφαλή πρόσδεση και τακτικό έλεγχο των σκαφών τους.

(β) Να ευρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα για παροχή συνδρομής εφόσον απαιτηθεί.

(γ) Να μην αποπλεύσουν έως τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών ή εφόσον ήδη έχουν αποπλεύσει να επιστρέψουν εγκαίρως σε ασφαλή λιμένα ή όρμο.

Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση ανάγκης η επικοινωνία με την Υπηρεσίας μας πραγματοποιείται στο κανάλι VHF 12 και τηλεφωνικά στο 2752022974, 2752027022 και στο τηλέφωνο ανάγκης του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής 108.

Η ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Περισσότερα Άρθρα

Δολοφονία στην Κυπαρισσία: Παραδόθηκε στην Ολλανδία ο 39χρονος σύντροφος της Μόνικα Γκιους

Παραδόθηκε στις αστυνομικές Αρχές του Αϊντχόφεν της Ολλανδίας ο 39ρονος Ρουμάνος που θεωρείται ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της συντρόφου του στην Κυπαρισσία. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Βασίλη Νουλέζα, ο 39χρονος αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα το βράδυ της Παρασκευής (17/9). Εις βάρος του 39χρονου εκκρεμεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία από […]

Η πανδημία άλλαξε ριζικά τον τρόπο που ψωνίζουν οι Έλληνες καταναλωτές

Τη βεβαιότητά του ότι η πανδημία άλλαξε την καθημερινότητα και τις συνήθειες των καταναλωτών εκφράζει ο Θάνος Μαύρος, Εταίρος, Συμβουλευτικές Υπηρεσίες, EY Ελλάδος, επικεφαλής Τομέα Καταναλωτικών Προϊόντων και Λιανεμπορίου της EY στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. «Πρόσφατα χαρτογραφήσαμε αυτές τις αλλαγές με την έρευνά μας, Future Consumer Index Ελλάδα 2021, προσπαθώντας να σχηματίσουμε μια πρώτη εικόνα τού […]