18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Δωρεά του Πολιτιστικού-Εξωραιστικού & Μορφωτικού Συλλόγου Κάντιας στο γηροκομείο Ναυπλίου

Οι ηλικιωμένοι, το προσωπικό και το Δ.Σ. του οίκου ευγηρίας Πρόνοιας “Μαρίας Κ. Ράδου” ευχαριστούν θερμά τον Πολιτιστικό -Εξωραιστικό & Μορφωτικό Σύλλογο Κάντιας για την δωρεά της συσκευής πρεσσοθεραπείας.
Πρόκειται για έναν κυκλοφορητή άκρων διακοπτόμενης συμπίεσης, που ενδείκνυται για την θεραπεία του φλεβικού οιδήματος θρομβοεμβολικών επεισοδίων. Μια συσκευή πολύ χρήσιμη και ωφέλιμη για την κινητικότητα και λειτουργικότητα των ηλικιωμένων μας.

Για άλλη μια φορά το Δ.Σ. και τα μέλη του συλλόγου της Κάντιας αποδεικνύουν έμπρακτα και με διακριτικότητα την στήριξή τους προς το ίδρυμά μας και την προσπάθεια όλων μας.

Ο Πρόεδρος

Χρήστος Ζέρβας

Περισσότερα Άρθρα

Στο κόκκινο η Αργολίδα την Τετάρτη 22/7 για πυρκαγιές – Σε εφαρμογή σχέδιο επιχειρησιακής ετοιμότητας

    Πολύ υψηλός προβλέπεται για αύριο Τετάρτη, 22 Ιουλίου, ο κίνδυνος πυρκαγιάς σε πέντε περιφέρειες της χώρας. Ειδικότερα, σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, σε κατηγορία κινδύνου 4 είναι οι εξής πέντε περιφέρειες: – Αττικής (συμπεριλαμβανομένης της νήσου Κυθήρων) – Στερεάς Ελλάδας (περιφερειακές ενότητες Βοιωτίας και […]

Γεωργιάδης για κορονοϊό: «Καμία ημερομηνία για άρση – Δεν ξέρουμε αν θα ανοίξει η αγορά»

Ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης μίλησε στην «Ωρα Ελλάδος» του Open TV και ξεκαθάρισε ότι είναι ορατό το ενδεχόμενο να μην ανοίξει καν το λιανεμπόριο, αν δεν καμφθεί ο κορονοϊός, μιας και η επιδημιολογική εικόνα, δεν φαίνεται να αλλάζει στον βαθμό που επιθυμούν ειδικοί και κυβέρνηση. Θέλησε να βάλει ένα φρένο στις φήμες για άνοιγμα […]