19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Μαθήτρια από τη Νέα Κίο νικήτρια στο διαγωνισμό Ορθογραφίας και Γλώσσας

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 διεξήχθη στο Μουσικό Σχολείο Τρίπολης ο τελικός του διαγωνισμού Ορθογραφίας και Γλώσσας για μαθητές Γυμνασίου της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Οι επιτυχόντες στον προκριματικό διαγωνισμό της 9ης Φεβρουαρίου 2020 μαθητές από τους πέντε νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου -ανάμεσα τους και δύο μαθήτριες της Β’ και Γ’ τάξης του Γυμνασίου Νέας Κίου – διαγωνίστηκαν προφορικά στην ορθογραφία και το συλλαβισμό λέξεων της νέας ελληνικής γλώσσας.

Η τελική φάση του διαγωνισμού αποδείχτηκε ιδιαίτερα απαιτητική λόγω του υψηλού επιπέδου γνώσεων των μαθητών.

Από το Γυμνάσιο Νέας Κίου ξεχώρισε και διακρίθηκε η μαθήτρια της Γ’ τάξης Μπαντανά Δήμητρα η οποία αναδείχτηκε νικήτρια παίρνοντας το πρώτο βραβείο.

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Καθηγητών συγχαίρουμε τις μαθήτριες μας για την εξαιρετική παρουσία τους στο διαγωνισμό και τους ευχόμαστε Καλή Πρόοδο!

Περισσότερα Άρθρα

Ζάκυνθος: Τι έδειξε η νεκροψία του 53χρονου επιχειρηματία – Σήμερα η νεκρώσιμος ακολουθία

«Βροχή» από σφαίρες δέχτηκε σε όλο του το σώμα ο 53χρονος επιχειρηματίας από τη Ζάκυνθο, κατά τη διάρκεια της δολοφονικής επίθεσης που δέχτηκε το πρωί της περασμένης Παρασκευής (7/5) στο κέντρο της πόλης. Αυτό διαπίστωσε κατά τη διάρκεια της νεκροψίας-νεκροτομής ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σωρό του 53χρονου. Ο άτυχος άντρας έφερε 19 διαμπερή τραύματα […]