20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Σύσκεψη Φ.Ο.Δ.Σ.Α.: Πέρασε η πρόταση Καμπόσου για αναβολή

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η σύσκεψη των μελών του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Πελοποννήσου (Φ.Ο.Δ.Σ.Α.)

Ο Πρόεδρος κ. Σταύρος Αργειτάκος τοποθετήθηκε σχετικά με την τιμολογιακή πολιτική για το έτος 2020- δηλαδή, το πόσο θα κοστίσει η προσωρινή διαχείριση των απορριμμάτων της Πελοποννήσου στους δημότες.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Καμπόσος αναφέρθηκε στην «ασάφεια» σχετικά με τα ανακυκλώσιμα υλικά που τελικώς ίσως εκτοξεύσει το κόστος διαχείρισης ζητώντας να αναβληθεί το θέμα προκειμένου να δοθούν οι απαραίτητες διευκρινίσεις.

Αρκετοί ήταν οι Δήμαρχοι που συμφώνησαν με τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών λέγοντας ότι χρειάζονται περισσότερες διευκρινήσεις σε σχέσει με το τη θα πληρώνουν οι δημότες τους.

Ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης κ Λαγός αντέδρασε απέναντι στην πιθανή αναβολή του θέματος λέγοντας χαρακτηριστικά, πως το θέμα “καίει την Τρίπολη”.

Ύστερα από περίπου δύο ώρες το σώμα αποφάσισε να αναβάλει το θέμα και να επανέλθει σε νέα συνεδρίαση για την ψήφιση του.

Τέλος να τονίσουμε ότι η ψήφιση του θέματος αφορά το κόστος που επιφέρει σε Δήμους η δημιουργία ΣΜΑ και το ποσοστό της ανακύκλωσης και όχι για το αν θα γίνει το έργο της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων με ΣΔΙΤ.

ΠΗΓΗ: pna

Περισσότερα Άρθρα

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ : Διονύσιος Σολωμός 1798 – 1857

Ο εθνικός μας ποιητής Διονύσιος Σολωμός γεννήθηκε στις 8 Απριλίου του 1798 στη Ζάκυνθο, ως εξώγαμο τέκνο του κόντε Νικόλαου Σολωμού και της υπηρέτριάς του Αγγελικής Νίκλη. Σε πολύ μικρή ηλικία έμεινε ορφανός και το 1808 έφυγε για σπουδές στην Ιταλία, με τη συνοδεία του ιταλού δασκάλου του Ρώσση. Επτά χρόνια αργότερα πήρε το απολυτήριο […]

Χωρίς προβλήματα οι εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ στην Αργολίδα

Χωρίς προβλήματα διεξάγονται από το πρωί οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των Προέδρων των Δ.Ε.Ε.Π., των μελών των Δ.Ε.Ε.Π., των Προέδρων των ΔΗΜ.Τ.Ο. των μελών των ΔΗΜ.Τ.Ε., και των συνέδρων της Νέας Δημοκρατίας. Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκεπτόμενος το πρωί το Δημαρχείο Γαλατσίου όπου διεξαγόταν η εκλογική διαδικασία, δήλωσε: «Σήμερα είναι μία μέρα γιορτής […]