12 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

ΣΟΚ: Νεκρός 12χρονος από ξυλοδαρμό – Τον βασάνιζαν οι παππούδες και ο θείος του

Ένα νεαρό αγόρι στην Μοντάνα βρέθηκε νεκρό με τους παππούδες και τον θείο του να αντιμετωπίζουν κατηγορίες μετά από βίντεο που τους δείχνει να τον βασανίζουν.

Ο 47χρονος James Sasser Jr., η 48χρονη Patricia Batts Patricia Batts και ο 14χρονος θείος του συνελήφθησαν μετά τον θάνατο του James Alex Hurley, σύμφωνα με το τις αρχές. Ο 12χρονος βρέθηκε νεκρός στις αρχές Φεβρουαρίου, από βίαιο τραύμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του.

Εδώ και δυο χρόνια ο 12χρονος ζούσε με τους παππούδες του και τα παιδιά τους, ανάμεσά τους ο 14χρονος γιος τους που ήταν θείος του James. Μετά τον θάνατό του, η αστυνομία βρήκε στοιχεία, μεταξύ αυτών και βίντεο, που έδειχναν πως οι παππούδες του και ο 14χρονος θείος του τον κακοποιούσαν τακτικά, τον χτυπούσαν με ένα ξύλινο κουπί και τον άφηναν χωρίς φαγητό.

Σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση, βίντεο που έχει στα χέρια της η αστυνομία και βρήκε στην διάρκεια έρευνας δείχνει την οικογένεια να βασανίζει τον 12χρονο πριν τον θάνατό του. Ο εισαγγελέας είπε πως «συστηματικά βασανιστήρια και ξυλοδαρμοί» οδήγησαν στον θάνατο του 12χρονου.

Στις 3 Φεβρουαρίου, οι αρχές κλήθηκαν στο σπίτι της οικογένειας στο West Yellowstone όπου βρήκαν τον James νεκρό με πολλαπλά τραύματα και μώλωπες σε όλο το σώμα του.   Όταν πέθανε ο 12χρονος «φαινόταν αποστεωμένος» σε αντίθεση με την εικόνα του δυο χρόνια νωρίτερα, όπου σε βίντεο φαινόταν «ένα υγιές και καλοταϊσμένο αγόρι», αναφέρουν τα δικαστικά έγγραφα. Το αγόρι ζύγιζε 46 κιλά και είχε ύψος 1.60 μ.   Η οικογένεια κατηγορείται πως στερούσε στον 12χρονο το φαγητό και τον ανάγκαζε να κάνει διάφορες ασκήσεις, όπως αναπηδήσεις και καθίσματα, ενώ ταυτόχρονα τον κατέγραφαν σε βίντεο. Συγγενείς του αγοριού ανέφεραν επίσης στην αστυνομία πως υπήρχαν πολλοί καβγάδες ανάμεσα στον 12χρονο και τον ανήλικο θείο του.

Οι κατηγορούμενοι κατέθεσαν ότι ο 12χρονος είχε έναν «άσχημο καβγά» με τον 14χρονο θείο του. Ο θείος υποστήριξε ότι βρήκε τον 12χρονο πάνω από τους γονείς του με ένα μαχαίρι στο χέρι, ενώ παραδέχθηκε ότι τον κλώτσησε αρκετές φορές στο κεφάλι, περίπου 24 με 36 ώρες πριν από τον θάνατό του.   Οι Batts είπαν ότι ο 12χρονος κοιμήθηκε στο πάτωμα του σαλονιού και βογκούσε όλο το βράδυ, ενώ το πρωί τον βρήκαν νεκρό. Κανείς δεν κάλεσε γιατρό για το θύμα, είπε ο εισαγγελέας.

ΠΗΓΗ: lifo.gr

Περισσότερα Άρθρα

Λαοθάλασσα. Βούλιαξε η πλατεία Αγίου Πέτρου. Μήνυμα νίκης για τη Σόνια Τάνταρου Κρίγγου – Ελπίδα προοπτικής για την Αργολίδα  

Σε μια ανοικτή (!) συγκέντρωση που έχει πολλά χρόνια να δει το Άργος από πολιτικό κόμμα ή υποψήφιο βουλευτή μίλησε η Σόνια Τάνταρου Κρίγγου, υποψήφια βουλευτής Αργολίδας, Δικηγόρος παρ΄Αρείω Πάγω. Σε μια συγκλονιστική συγκέντρωση με απίστευτο παλμό και ενθουσιασμό η Σόνια με το μεστό και συνάμα δυναμικό της λόγο ενθουσίασε τις πολλές εκατοντάδες συμπολιτών μας […]

Τα γεγονότα, σαν σήμερα 3 Ιανουαρίου

Τα γεγονότα, σαν σήμερα 1496: Ο Λεονάρντο ντα Βίντσι δοκιμάζει ανεπιτυχώς να πετάξει με ιπτάμενη μηχανή. 1521: Ο πάπας Λέων ο 10ος αφορίζει το Μαρτίνο Λούθηρο. 1762: Η Αγγλία κηρύσσει τον πόλεμο στην Ισπανία και στο Βασίλειο της Νάπολης. 1777: Ο στρατηγός Τζορτζ Ουάσινγκτον νικά τις βρετανικές δυνάμεις υπό τον στρατηγό Τσαρλς Κορνγουόλις στη Μάχη […]