13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Πρώτη στη σειρά της στους Βαλκανικούς η Καρκαλάτου

 

Με χρόνο 54.88 η Ελπίδα Καρκαλάτου τερμάτισε πρώτη στη σειρά της στα 40ομ. στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης, που έγινε σήμερα το απόγευμα. 

Μια άλλη Ελληνίδα, η Ειρήνη Βασιλείου στην ίδια απόσταση κατέλαβε τη δεύτερη θέση 52.93 επίδοση καλύτερη από το ατομικό της 53.24 από φέτος και τέταρτη επίδοση όλων των εποχών στη χώρα μας, πίσω από τις Φανή Χαλκιά (51.68), Μαρία Μπελιμπασάκη (52.27) και Χρυσούλα Γκουντενούδη ( 52.65). Η Βασιλείου, που φέτος έχει πετύχει ατομικά ρεκόρ και στα 200 μ. και στα 60 μ., θα τρέξει αύριο στο μίτινγκ της Κωνσταντινούπολης κι ύστερα θα επιστρέψει στην Βιέννη για να έρθει στην Ελλάδα πριν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

 

Περισσότερα Άρθρα

«Ανήσυχοι και απογοητευμένοι» στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας, επικοινώνησαν με τον Υφυπουργό Αθλητισμού

Τηλεφωνική συνεργασία του CEO, David Graham, με τον Λευτέρη Αυγενάκη, ενημέρωση για άμεση συνεδρίαση του ΔΣ της World Sailing έπειτα και από επιστολή που έλαβαν από Έλληνες Ολυμπιονίκες Τηλεφωνική επικοινωνία, με πρωτοβουλία του Διευθύνοντα Συμβούλου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας, David Graham, είχε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Ο CEO της World Sailing θέλησε […]