6 °C Argos, GR
29 Ιανουαρίου 2022

Η συνέλευση των γονέων στο 3ο Δημοτικό Άργους για την κεραία της κινητής τηλεφωνίας, παρουσία του Δημήτρη Καμπόσου

Ούτε σήμερα οι γονείς δεν επέτρεψαν στα παιδιά του 3ου Δημοτικού Σχολείου Άργους να μπουν στις τάξεις, συνεχίζοντας να αντιδρούν με αυτόν τον τρόπο στην λειτουργία κεραίας κινητής τηλεφωνίας πλησίον του σχολείου

Νωρίτερα έγινε νέα συγκέντρωση γονέων παρουσία του δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου και των αντιδημάρχων Χ. Πετσέλη και Ν.Γκαβούνου ενώ έχει ανατεθεί σε δικηγόρο να κινηθεί νομικά.
Επίσης το θέμα έφερε στη Βουλή ο βουλευτής Αργολίδας του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Πουλάς..
Το θέμα ήρθε και στο χθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου και αποφασίστηκε σήμερα  μηχανικοί της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος να κάνουν αυτοψία.
Η συντονιστική επιτροπή ανακοίνωσε ότι ετοιμάζονται εξώδικα από τον κ. Ηλιόπουλο Παναγιώτη μέλος του Συντονιστικού προς την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας τόσο από το σύλλογο γονέων όσο και από το σύλλογο διδασκόντων τα οποία θα κατατεθούν όταν θα υπάρχουν επαρκή στοιχεία.
Σήμερα αναμένεται η αυτοψία από την Πολεοδομία και ελπίζουν πως η έκθεση αυτοψίας με την τεκμηρίωση των πολεοδομικών ελλείψεων θα είναι στα χέρια τους έως την Παρασκευή.
Επίσης έγιναν αιτήσεις- καταγγελίες προς ΔΕΗ και ΔΕΔΗΕ τόσο στην Αθήνα όσο και στο Ναύπλιο με σκοπό την διαπίστωση της ρευματεμπορίας από τον ιδιοκτήτη. Αν συμβεί αυτό μπορεί να αποδειχθεί η λυδία λίθος διότι θα προβούν σε διακοπή της ηλεκτροδότησης και κατάσχεση του μετρητή. Σήμερα θα γίνει παρέμβαση και στο Ναύπλιο στη ΔΕΗ.
Αναμένεται ακόμα η επίσημη βεβαίωση του Μηχανικού του Δήμου που τοποθετεί τις συντεταγμένες που έχουν δηλωθεί στην επίσημη άδεια της ΕΕΤΤ στο Κάστρο του Άργους!!!
Για σήμερα το απόγευμα έχει προγραμματιστεί ραντεβού με τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας Ιωάννη Μαλτέζο.
Η γενική συνέλευση το πρωί της Τρίτης αποφάσισε την παράσταση στον εισαγγελέα Ναυπλίου μόλις συγκεντρωθούν όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

Περισσότερα Άρθρα

Επιμελητήριο Αρκαδίας: Επιδοτούμενη Κατάρτιση Ανέργων

ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ Το Επιμελητήριο Αρκαδίας στο πλαίσιο της Πράξης «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ» του Άξονα Προτεραιότητας «Ανάπτυξη και αξιοποίηση ικανοτήτων ανθρώπινου δυναμικού-Ενεργός κοινωνική ενσωμάτωση» του Ε.Π. Πελοπόννησος ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ Ακολούθησε τα parapolitikaargolida.gr στο Google News! Ζωντανά όλες οι ειδήσεις. τους/τις ενδιαφερόμενους/ες  που κατοικούν στους Δήμους Γορτυνίας, Μεγαλόπολης και Τρίπολης και πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις για την […]

Οδηγίες για την ασφαλή διεξαγωγή της Επετειακής Συναυλίας της Φιλαρμονικής Λουτρακίου

Η Φιλαρμονική Λουτρακίου συμπληρώνει φέτος 60 χρόνια συνεχούς λειτουργίας από την επίσημη ίδρυση της, το Δεκέμβριο του 1961. Με πλούσια εκπαιδευτική και καλλιτεχνική δράση και δυναμικό περί των 200 μελών, κατατάσσεται σήμερα μεταξύ των σπουδαιότερων μουσικών συνόλων πανελλαδικά. Η πανηγυρική συναυλία του μουσικού σώματος για τον εορτασμό της επετείου θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Ποσειδώνα, […]

Follow by Email