19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Τιμητική εκδήλωση για την Ελένη Βιτάλη από μαθητές στο Άργος

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του 1ου ΕΠΑ.Λ. και του 1ου Ε.Κ. Άργους θα παρουσιάσουν ταινία που δημιούργησαν, αφιέρωμα στην Ελένη Βιτάλη και στον Σπύρο Σαμοϊλη, με τίτλο «Οι κερασιές θα ανθίσουν» και θα τους τιμήσουν για την προσφορά τους στον ελληνικό πολιτισμό.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια θα μας ταξιδέψει σε πανέμορφα μουσικά μονοπάτια. Μαζί της στο πιάνο, ο ξεχωριστός μουσικοσυνθέτης Σπύρος Σαμοϊλης και ο Δημήτρης Καλογερόπουλος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» στις 8 μ.μ..

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Περισσότερα Άρθρα

Η Μαρία Ράλλη για την επέτειο του Πολυτεχνείου

1973 …..όταν εμείς γεννιόμασταν , γενναίοι φοιτητές και απλοί πολίτες αγωνίστηκαν μέσα σε μια δύσκολη εποχή για τα κοινά ιδεώδη της Δημοκρατίας , της Ελευθερίας , της Ισονομίας , της Παιδείας και της αξιοπρεπούς καθημερινότητας. 2020……μέσα σε μια δύσκολη εποχή , λόγω της πανδημίας, που απειλεί την υγεία όλων μας , τιμούμε τους αγωνιστές του […]

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Γεννήθηκε μωρό… 27 χρονών!

Παρότι η Μόλυ Γκίμπσον είναι μόλις ενός μηνός, θα μπορούσε να είχε γεννηθεί οποιαδήποτε στιγμή τα τελευταία 27 χρόνια. Το έμβρυό της είχε καταψυχθεί τον Οκτώβριο του 1992 και παρέμεινε έτσι μέχρι τον Φεβρουάριο του 2020, όταν η Τίνα Γκίμπσον από το Τενεσί των ΗΠΑ το υιοθέτησε. Εκτιμάται ότι η Μόλυ έθεσε νέο ρεκόρ για […]