22 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ευχαριστίες προς το Ίδρυμα Μπιλίνδα από τον Ε.Ε.Σ. Ναυπλίου

Το Δ.Σ του Περιφερειακού Τμήματος Ναυπλίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ευχαριστεί το Δ.Σ. του Ιδρύματος Μπιλίνδα για τη φιλοξενία που προσέφερε στα γραφεία του Περιφερειακού  Τμήματος  Ναυπλίου,  στο ακίνητο του Ιδρύματος, στην οδό Β. Κωνσταντίνου στο Ναύπλιο. Η φιλοξενία διήρκεσε επί σειρά ετών, από το 2004 μέχρι το 2019.

Το Ίδρυμα Μπιλίνδα, με την στέγη που είχε παραχωρήσει στο Π.Τ. Ναυπλίου του Ε.Ε.Σ., βοήθησε τους εθελοντές και τις εθελόντριες να επιτελέσουν το ανθρωπιστικό έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος Ιωάννα Δαρσακλή

Η Γραμματέας Φωτεινή Τσίγκα

Περισσότερα Άρθρα

Παράταση και τροποποίηση της δράσης «Ενίσχυση Μικρών και πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την Covid-19 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου»

Εξαιτίας του μεγάλου ενδιαφέροντος όσον αφορά τη δράση «Ενίσχυση Μικρών και πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την Covid-19 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Πελοπόννησος 2014- 2020» , η Περιφέρεια Πελοποννήσου , αποφάσισε την παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής αιτήσεων, έως και την 18-11-2020 (ώρα 15:00). Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν και τροποποιήσεις – αποσαφηνίσεις […]

“Συναγερμός” για τη φωτιά στην Αταλάντη – Φλόγες πάνω από σπίτια – ΒΙΝΤΕΟ

Πυρκαγιά ξέσπασε στη δυτική πλευρά της πόλης της Αταλάντης σε μια έκταση που απέχει 200 περίπου μέτρα από τα σπίτια του οικισμού. Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις βρέθηκαν στο σημείο πάρα πολύ γρήγορα για να αντιμετωπίσουν τις φλόγες οι οποίες βρίσκονται σε μία ρεματιά ενώ πνέουν ισχυροί άνεμοι. Ήδη τα δύο αεροσκάφη PZL από το αεροδρόμιο της […]