18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Παραδόθηκε η έκθεση από τον έλεγχο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Παραδόθηκε σήμερα Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου η έκθεση της διεθνούς εταιρείας που έλεγξε τα οικονομικά πεπραγμένα της απελθούσας περιφερειακής αρχής Πελοποννήσου.

Ο έλεγχος, που διήρκεσε τέσσερις μήνες, κατέληξε σε συγκεκριμένα συμπεράσματα και το σύνολο της μελέτης θα παραδοθεί άμεσα στον υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο, για τα περαιτέρω.

“Είναι προφανές ότι η έκθεση θα παραδοθεί και στους επικεφαλής των παρατάξεων του Περιφερειακού Συμβουλίου, αλλά και στον καθένα που έχει έννομο συμφέρον” δήλωσε από την πλευρά του ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Περισσότερα Άρθρα

Αποκάλυψη βόμβα του Χ.Αντωνόπουλου για Χειβιδόπουλο

Δείτε απόψε στην εκπομπή της Σωτηρίας Παπαδοπούλου στο SUPER TV μια αποκάλυψη βόμβα που θα κάνει ο Περιφερειακός Σύμβουλος Χρήστος Αντωνόπουλος για οικονομική υπόθεση της Π.Ε. Αργολίδας . Εκτός αυτής της συνέντευξης μπορείτε να παρακολουθήσετε τον υποψήφιο Δήμαρχο Ερμιονίδας Τάσο Λάμπρου και τον υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο Τάσο Τζανή. Πάντα ζωντανά και στο facebook…

Ανοίγουν αύριο εμπορικά καταστήματα, outlets και ινστιτούτα αισθητικής

Η κυβέρνηση έκανε σήμερα επίσημη ενημέρωση για τις επιχειρήσεις που μπορούν να λειτουργήσουν από αύριο Δευτέρα 18 Μαΐου και όσες θα ανοίξουν σε μία εβδομάδα, τη Δευτέρα 25 Μαΐου. Αναλυτικότερα Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης, ανακοίνωσε τις δραστηριότητες και τους κανόνες λειτουργίας για εμπορικά κέντρα και εκπτωτικά χωριά που ανοίγουν και πάλι τη Δευτέρα […]