18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Άργος: Είχαν στο αυτοκίνητο τους περισσότερα από 1.300 πακέτα λαθραίων τσιγάρων

Συνελήφθησαν, χθες (3.2.2020) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους- Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών Αργολίδας, 60χρονος ημεδαπός και 52χρονος αλλοδαπός, για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

 

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, οι ανωτέρω αστυνομικοί, εντόπισαν τον 60χρονο και τον 52χρονο και σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο που επέβαιναν, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν -1.350- πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.

 

Επιπλέον, κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2.160 ευρώ.

Οι ανωτέρω ποσότητες λαθραίων τσιγάρων θα σταλούν στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να υπολογιστεί το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών.

 

Περισσότερα Άρθρα

Συγχαρητήρια του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων στον «χρυσό» Ολυμπιονίκη στο σκιφ κωπηλασίας Στέφανο Ντούσκο

Τα θερμά του συγχαρητήρια στον Γιαννιώτη πρωταθλητή Στέφανο Ντούσκο, που κατέκτησε το πρώτο χρυσό μετάλλιο για τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, στο μονό σκιφ της κωπηλασίας, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνος Τασούλας. Ο Πρόεδρος της Βουλής δήλωσε: «Ο Γιαννιώτης πρωταθλητής Στέφανος Ντούσκος “υπέγραψε” σήμερα τη μεγαλύτερη επιτυχία στην […]