19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Αγίας Τριάδας έκοψε την πίτα του

Ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Αγίας Τριάδας διοργάνωσε την κοπή της πίτας σε μια μουσικοχορευτική βραδιά με το συγκρότημα “Τρείς και Μία Band” στην Αγία Τριάδα.

Το πρόγραμμα λοιπόν είχε φαγητό, ποτό, γλέντι και χορό.

Το χάρηκαν πολλοί φίλοι του συλλόγου και ανάμεσα τους, ο βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. Ανδρέας Πουλάς, ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ, Μαρία Ράλλη.

Απευθυνόμενος στους νεότερους σε ηλικία ο κ.Κωστούρος τους παρακίνησε “να πλαισιώνετε το σύλλογο και να τον κάνετε ακόμα πιο δυνατό και ενεργό”.

 

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Συμμετέχουν στη Γιορτή Μαθητικής Δημιουργίας σχολικού Έτους 2022 – 2023 και μαθητές από την Αργολίδα

Μαθητές & Εκπαιδευτικοί από τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, Ημαθίας και Ρεθύμνου επικοινωνούν, εκφράζονται, δημιουργούν, συνθέτουν και παρουσιάζουν τα αποτελέσματα της μελέτης & των εργασιών τους στο πλαίσιο υλοποίησης πολύμηνων Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων – Αγωγής Υγείας, Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Πολιτιστικών Θεμάτων. H Εκδήλωση που διοργανώνεται από τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, Ημαθίας και Ρεθύμνου δια των […]

«Ξοδεύω τη διατροφή του πρώην μου σε γόβες και κοσμήματα και καλά κάνω. Τόσα χρόνια τον τάιζα τώρα ας πληρώσει»

  Καλοπερασάκιας σύζυγος: Πρόκειται για μια ιστορία, η οποία είναι πέρα για πέρα αληθινή. Η συγκεκριμένη ιστορία εξιστορείται από μία γυναίκα, η οποία παντρεύτηκε έναν καλοπερασάκια. Δηλαδή, έναν άνδρα, ο οποίος αρνιόταν να πάει για δουλειά και που το μόνο που τον ένοιαζε ήταν να περνάει καλά. Αναλυτικότερα: Καλοπερασάκιας σύζυγος – Αληθινή ιστορία: Τι αναφέρει […]