20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ξέφυγε η κατάσταση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου…γράφει η Σωτηρία Παπαδοπούλου

Σωτηρία Παπαδοπούλου

 

Η πολιτική είναι μεγάλη τέχνη. Πείθει τους ανθρώπους να πληρώσουν γι’ αυτά που τους κλέψανε.
Andrzej Majewski, 1966-, Πολωνός γνωμικογράφος

 

Ο Τατούλης και η παράταξη του κάνουν πολεμικό το κλίμα στις συνεδριάσεις των Περιφερειακών Συμβουλίων ,εδώ όμως τίθεται ένα πολύ σοβαρό ζήτημα. Θα αφήσουν   τον Τατούλη και την παράταξη του σε αυτή την πολιτική κατρακύλα μόνους τους ή θα συνεχίσει  να τους παρασύρει σε ατέρμονες κόντρες, χωρίς ουσία και χωρίς επίπεδο. Η διαφορά των δυο πολιτικών ανδρών είναι μεγάλη ,και ήταν ακριβώς αυτή  η διαφορά που έδωσε τη νίκη στον Παναγιώτη Νίκα .Εδώ πρέπει να κερδίσει το “παιχνίδι” ο Περιφερειάρχης , αντί λοιπόν να πέφτει στην λούμπα του Τατούλη και των εξαπτέρυγων του , το σωστό είναι να τους αγνοήσει και να συζητάει για το έργο του.

Για τα έργα που σχεδιάζει και για όσα είναι σε εξέλιξη, όπως επίσης και για την ουσία των θεμάτων του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Αυτά είναι που φοβίζουν τον Περιφερειακό σύμβουλο Π.Τατούλη και των συν αυτώ , οι οποίοι  παίζουν με τέχνη και περίσσιο πολιτικό θράσος το παιχνίδι που καλά ξέρουν, δηλαδή ,να πετάνε λάσπη στον ανεμιστήρα και να αποπροσανατολίζουν ,με μόνο στόχο το Περιφερειακό Συμβούλιο να μην παράγει έργο.

Δεν πιστεύω πως   το γεγονός ότι οσονούπω βγαίνει το πόρισμα για τον διοικητικό και διαχειριστικό έλεγχο των τελευταίων χρόνων της Περιφέρειας Πελοποννήσου , δημιουργεί αναταραχή στον Τατούλη και γι αυτό δημιουργούν αυτό το κλίμα.

Κλείνω και επιμένω πως ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας και όχι μόνο , δεν πρέπει να επιτρέπουν στην απελθούσα περιφερειακή αρχή να τους παρασύρει σε πολιτικό κατήφορο.

Περισσότερα Άρθρα

Πρόσκληση της Ελληνικής Εταιρείας Ενδυμασιολογίας (ΕΕΕ) στην παρουσίαση του βιβλίου “Performance Costume: New Perspectives and Methods”

Η Ελληνική Εταιρεία Ενδυμασιολογίας (ΕΕΕ) σας προσκαλεί τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2023, στις 18:30, στον Πολιτιστικό Χώρο του Ιδρύματος Β. Παπαντωνίου «Κανάρη 4», στο Κολωνάκι, στην παρουσίαση του βιβλίου “Performance Costume: New Perspectives and Methods” σε επιμέλεια των Σοφίας Παντουβάκη και Peter McNeil και έκδοση του διεθνούς εκδοτικού οίκου Bloomsbury Ο τόμος συγκεντρώνει μια παγκόσμια […]

ΚΕΘΙ: Ενημερωτικό Σημείωμα με αφορμή την  25η Νοεμβρίου «Παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών»

Η βία κατά των γυναικών μας αφορά όλες και όλους. Δεν έχει ένα μόνο πρόσωπο και δεν αφορά μόνο το άτομο που την υφίσταται. Δεν πρόκειται για ατομική υπόθεση, αλλά για κοινωνικό πρόβλημα που απαιτεί τη συνεργασία και κινητοποίηση όλων μας για την αποτελεσματική πρόληψη και καταπολέμησή του. Εκδηλώνεται σε κάθε γωνιά της γης, σε […]