17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Η κοπή πίτας στο Δήμο Άργους – Μυκηνών

Στην Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος» παρουσία αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και υπαλλήλων του Δήμου Άργους-Μυκηνών, ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Δήμου.

“Έχουμε δημιουργήσει ένα πολύ καλό, οικογενειακό κλίμα. Χωρίς εσάς δεν θα είχαμε καταφέρει όσα έχουμε πετύχει όλα αυτά τα χρόνια” τόνισε ο κ.Καμπόσος απευθυνόμενος στους εργαζόμενους.

Νωρίτερα, όπως έχουμε ήδη δημοσιεύσει, ο κ.Καμπόσος προανήγγειλε πως ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡΜ (Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου) Παναγιώτης Σκούφης θα υποβάλλει μήνυση στα χυμοποιεία της περιοχής λόγω επιβάρυνσης του βιολογικού καθαρισμού.

Περισσότερα Άρθρα

ΔΕΥΑ Ναυπλίου: Διακοπή υδροδότησης αύριο Τρίτη στην οδό Φωτομάρα

Από τη Δ.Ε.Υ.Α.Ν. ανακοινώνεται ότι θα πραγματοποιηθεί διακοπή υδροδότησης αύριο Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023 στην οδό Φωτομάρα στο Ναύπλιο από τις πρωινές έως τις μεσημεριανές ώρες. Η διακοπή οφείλεται σε εργασίες που πραγματοποιεί ο Ο.Τ.Ε. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. Από τη Δ.Ε.Υ.Α.Ν.  

Η Ακολουθία των Παθών στον Ι.Ν.Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου (pics)

Σε κλίμα κατάνυξης και με όλα τα μέτρα για την τήρηση της υγειονομικής ασφάλειας των πιστών ,τελέσθηκε η ακολουθία του Εσταυρωμένου και του όρθρου της Μεγάλης Παρασκευής στον Μητροπολιτικό Ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο την Μεγάλη Πέμπτη 29 Απριλίου 2021. Την ακολουθία τέλεσε ο εφημέριος του ναού πρωτοπρεσβύτερος π. Παναγιώτης Κιντής ,ενώ καθόλη […]