17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Απέναντι στην ΑΕΚ ο Διομήδης στον τελικό του κυπέλλου χάντμπολ- Δηλώσεις του Λευτέρη Κρεμαστιώτη

Πριν λίγο η ΑΕΚ νίκησε και στον δεύτερο ημιτελικό τον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή με 26-18 και έκλεισε θέση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, εκεί που θα συναντήσει τον Διομήδη.

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί η ημερομηνία και ο τόπος διεξαγωγής του τελικού.

Στο γεγονός πως ίσως η ομάδα του επαναπαύθηκε με το σκορ του πρώτο ημιτελικού κόντρα στην Πυλαία, το οποίο ήταν 28-18, αναφέρθηκε ο αρχηγός των «Λύκων», Λευτέρης Κρεμαστιώτης. Παρόλα αυτά η ομάδα του Άργους πήρε την πρόκριση για τον τελικό, ύστερα από το ισόπαλο αποτέλεσμα 21-21 στον δεύτερο ημιτελικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο e-handball.gr.

«Καταρχάς είμαι πολύ χαρούμενος για την πρόκριση στον τελικό. Ήταν ένα ματς που δεν ήταν όπως το περιμέναμε. Δεν ξέρω τι έφταιξε. Μάλλον τα μυαλά μας είχαν πάρει αέρα από πριν. Συγχαρητήρια στην Πυλαία που ήταν τόσο ανταγωνιστική. Το ξεχνάμε όμως, πάμε δυνατά την Κυριακή γιατί έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς και εύχομαι να πάνε όλα καλά».

Περισσότερα Άρθρα

KIVERI ATHLETICS 2019: Ξεκίνησαν οι πολύ ενδιαφέρουσες παράλληλες δράσεις

Με πολύ ενδιαφέρον παρακολούθησαν παιδιά και γονείς τη δράση «Παιδί και Οθόνες» από την 1η ΤΟΜΥ Άργους στο πλαίσιο του τουρνουά KIVERI ATHLETICS 2019, που πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Κιβερίου. Σκοπός της δράσης είναι η απόκτηση βασικών γνώσεων για τις βλαβερές συνέπειες από την πολύωρη έκθεση στις οθόνες οι οποίες περιλαμβάνουν τα κινητά, […]

ΑΡΓΕΙΑΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ: Η νέα τενιστική σεζόν ξεκίνησε

Ο Αργειακός Όμιλος Αντισφαίρισης, στην προσπάθεια ανάπτυξης και διάδοσης του τένις στην πόλη του Άργους, συνεχίζει για μία ακόμη χρονιά τη λειτουργία του, διατηρώντας τμήματα για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Πιο συγκεκριμένα: -Mini tennis – παιδιά ηλικίας 4  έως 8 ετών -Ακαδημία τένις – παιδιά ηλικίας 8 έως 16 ετών -Προαγωνιστικά τμήματα -Αγωνιστικά τμήματα -Τμήματα ενηλίκων […]