17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ο Διομήδης σφραγίζει αύριο το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου

Με τα 10 γκολ διαφορά που απέκτησε από τον πρώτο ημιτελικό, ο Διομήδης είναι έτοιμος να φτάσει για δεύτερη φορά στην ιστορία του στον τελικό Κυπέλλου Ανδρών.

Την περασμένη Τετάρτη οι «Λύκοι» επικράτησαν με 28-18 του ΑΕΣΧ Πυλαίας και τώρα στον αυριανό επαναληπτικό στη Νέα Κίο (17.00) θέλουν να σφραγίσουν το εισιτήριο για τον τελικό και να βρεθούν εκεί, ύστερα από 6 χρόνια.

Οι Θεσσαλονικείς από την άλλη, δεν έχουν φτάσει ακόμα σε τελικό Κυπέλλου και θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν αυτή την πολύ δύσκολη για αυτούς κατάσταση και να μην δείξουν το ίδιο πρόσωπο με τον προηγούμενο αγώνα. Στην προσπάθεια αυτή όμως, θα απουσιάζουν οι Καβουσανάκης, Ανανιάδης, Ορφανουδάκης, Μέτσης και Ψωμαθιανός. Σε αντίθεση με την Πυλαία, ο Διομήδης θα παραταχθεί πλήρης στην αναμέτρηση.

Γιάννης Χαντέλης, από πλευράς γηπεδούχων δήλωσε στο e-handball.gr: «Αύριο υποδεχόμαστε στην έδρα μας τη Πυλαία σε ένα ματς που μπορεί να είναι ένα από τα πιο σημαντικά της χρονιάς μας. Με όπλο το σκορ από τον προηγούμενο αγώνα, τη δυνατή έδρα μας αλλά και το πάθος μας πιστεύω θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για να πάρουμε τη πρόκριση και να επιστρέψουμε σε ένα τελικό μετά από μερικά χρόνια απουσίας»!

Ο Γιάννης Μπάτζιος, αθλητής των φιλοξενούμενων είπε στο e-handball.gr: «Ο αυριανός ημιτελικός θα είναι ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Διομήδης Άργους. Εμείς θα πάμε στο Άργος να παλέψουμε για να καλύψουμε τη διαφορά και να κυνηγήσουμε την πρόκριση στον τελικό και κυρίως για να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε τυχαία σε έναν ημιτελικό».

Περισσότερα Άρθρα

Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο «Νέες Προοπτικές και Σύγχρονες Προκλήσεις στα Επαγγέλματα του Αθλητισμού»

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο που θα οργανώσει το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με τίτλο «Νέες Προοπτικές και Σύγχρονες  Προκλήσεις στα Επαγγέλματα του Αθλητισμού». Το Συνέδριο θα διεξαχθεί δια ζώσης από τις 31 Μαρτίου 2023 έως τις 2 Απριλίου 2023», στη Σπάρτη και απευθύνεται στην Παγκόσμια Ακαδημαϊκή Κοινότητα, […]

Spetses mini Marathon 2021

Το τριήμερο 8-10 Οκτωβρίου 2021 επανέρχεται ο αγώνας Spetses mini Marathon 2021 (και μετά την ακύρωσή του την περσινή χρονιά), που κλείνει 10 χρόνια παρουσίας στο αθλητικό καλεντάρι της χώρας μας. Πρόκειται για μία διοργάνωση multi sport με αγώνες και αθλήματα για όλα τα επίπεδα των αθλητών και όλες τις ηλικίες, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να […]