12 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Αθλήτριες του Αριστέα Άργους βραβεύθηκαν από τον ΣΕΓΑΣ

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο ΣΕΓΑΣ διοργάνωσαν στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης την τελετή βράβευσης όσων διακρίθηκαν το 2019.

Ανάμεσα στους αθλητές που τιμήθηκαν για τις επιδόσεις τους το 2019, ήταν η πρωταθλήτρια κορασίδων στον ακοντισμό Ελένη Δήμα, η Ντενίσα Στεγκάρου στη σφαιροβολία (τρίτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων) και η Κατερίνα Σχοινοχωρίτη στα 150μ. (τρίτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παγκορασίδων).

Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και στον προπονητή τους κ. Κώστα Καμπόσο που για άλλη μία χρονιά ξεχώρισε με τις αθλήτριές του, για την πολυετή προσφορά του στον κλασσικό αθλητισμό!!!!

Περισσότερα Άρθρα

Οι γονείς των αθλητών της  ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 2000 ευχαριστούν τον Γιάννη Μαντζούνη

  Οι γονείς των αθλητών-τριών του τμήματος Στίβου του Α.Σ  ΑΡΓΟΛΙΔΑ  2000  αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τον πρόεδρο του συλλόγου μας τον κ. ΜΑΝΤΖΟΥΝΗ ΙΩΑΝΝΗ ο οποίος ανέλαβε εξ΄ ολοκλήρου τα έξοδα μεταφοράς της ομάδας μας με μισθωμένα λεωφορεία σε όλους τους αγώνες Διασυλλογικούς και Πανελλήνιους έως το τέλος της χρονιάς. Αξίζει πραγματικά να τον συγχαρούμε […]

Ανακάλυψε τον καλύτερο εαυτό σου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Επιβλητικά βουνά, ιστορικά και γραφικά ορεινά μονοπάτια, φημισμένα ποτάμια , ατμοσφαιρικά φαράγγια, καταρράκτες που σου κόβουν την ανάσα,  πεντακάθαρα νερά, αλλού ήρεμα περιτριγυρισμένα από φιλόξενους κόλπους, αλλού αγριεμένα μέσα σε συναρπαστικούς όρμους και βράχια που προκαλούν δέος! Η Πελοπόννησος αποτελεί ιδανικό προορισμό για τους ανθρώπους που αγαπούν την φύση και την περιπέτεια. Όλα τα παραπάνω […]