19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κρανιδίου συγκέντρωσε πλαστικά καπάκια για την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου

Μία πραγματικά πολύ όμορφη κίνηση, έλαβε χώρα το πρωί στο Ενοριακό Κέντρο Νεότητας Κοιλάδας.
Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κρανιδίου συγκέντρωσε Μεγάλο αριθμό πλαστικών καπακιών, για την προσπάθειά του πατέρα Θεμιστοκλή, εφημερίου του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Κοιλάδας, με σκοπό την αγορά και τη διάθεση αναπηρικού αμαξιδίου σε παιδιά με ειδικές ανάγκες.
Αξίζει να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε την διευθύντρια κυρία Βενετία Ρόζου, την κυρία Βούλα υπεύθυνη καθαριότητας , τα παιδιά και το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου για την συγκέντρωσή τους , καθώς και τον κύριο Κωνσταντίνο Αθανασούλα για την συνεργασία και τη μεταφορά τους στο Ενοριακό Κέντρο Νεότητας Κοιλάδας.
Ευχόμαστε το συγκεκριμένο παράδειγμα, να το ακολουθήσουν όλα τα σχολεία του δήμου Ερμιονίδας και όλοι μας να αποκτήσουμε περιβαλλοντική Συνείδηση και αίσθημα αλληλεγγύης!

 

Περισσότερα Άρθρα

Ασύλληπτη τραγωδία στα Τρίκαλα: 15χρονος τραυματίσθηκε θανάσιμα στο κεφάλι ενώ έπαιζε με πυροβόλο όπλο

Ασύλληπτη τραγωδία το απόγευμα της Κυριακής στην περιοχή των Τρικάλων. Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, ένα 15χρονο παιδί τραυματίστηκε στο κεφάλι από αεροβόλο όπλο και ενώ έπαιζε με τον αδελφό του στην αυλή του σπιτιού της στη Θεόπετρα Καλαμπάκας. Το παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Τρικάλων όπου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών και των νοσηλευτών […]

Απάντηση του Ιορδάνη Δαμιανού προς Ανάπλι Εμπρός

Προς Ανάπλι Εμπρός Ως Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ναυπλίου πληροφορήθηκα από τα ηλεκτρονικά μέσα της περιοχή μας οτι η παράταξη σας διοργανώνει εθελοντικό καθαρισμό και ευπρεπισμό στο θέατρο “Ευαγγελία Δεϊλάκη” της Ακροναυπλίας το πρωί της Κυριακής 7 Ιουνίου. Διερωτώμαι, πότε επισκεφθήκατε το χώρο τελευταία φορά; καθώς η φωτογραφια που συνοδεύει την ανακοίνωση σας δείχνει τον […]