20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ο Λαμπρόπουλος βιάζεται να «εκθέσει» τον Αναγνωσταρά ;

Στο δημοτικό συμβούλιο του Ναυπλίου και κατά την ψήφιση του τεχνικού προγράμματος ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Βαγγέλης Λαμπρόπουλος διάβασε από το κινητό του ; δήλωση του αρχηγού της παράταξης του κ. Αναγνωσταρά (υπάρχει το σχετικό βίντεο) η οποία έλεγε ότι καταψηφίζουμε το τεχνικό πρόγραμμα του 2020.
Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας όμως και στην εξέλιξη της συνεδρίασης μετά την ενημέρωση του δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης ψήφισαν ναι στο τεχνικό πρόγραμμα.
Ακόμη και ο  Λαμπρόπουλος. Πρωτοφανές φαινόμενο για δημοτικό συμβούλιο.
Τα ερωτήματα πολλά…
Διάβασε μήνυμα του κυρίου Αναγνωσταρά από το κινητό του ;
Αφού ήταν να ψηφίσει και ο ίδιος έργα του τεχνικού προγράμματος γιατί το διάβασε και εξέθεσε τον Παναγιώτη Αναγνωσταρά;
Αν η γραμμή της παράταξης ήταν να μην ψηφιστεί το τεχνικό πρόγραμμα γιατί τελικά υπερψηφίστηκε;
Εξέθεσε τον  Αναγνωσταρά ο  Λαμπρόπουλος ή η  παράταξη εξέθεσε τον Αναγνωσταρά;
Το σίγουρο είναι ότι αυτό δεν έχει ξανασυμβεί πουθενά. Να διαβάζετε στην αρχή επιστολή του αρχηγού της παράταξης ότι ψηφίζουμε όχι και η παράταξη να υπερψηφίζει.
Άποψή μας ότι ο Αναγνωσταράς αν ήθελε να τοποθετηθεί σχετικά με το τεχνικό πρόγραμμα θα τοποθετούνταν με άλλο τρόπο  ,ακόμα και μέσα από το προσωπικό του προφίλ.
Τα ερωτήματα παραμένουν και αιωρούνται…

Τηλεφωνήσαμε στον Βαγγέλη Λαμπρόπουλο προκειμένου να έχουμε την άποψη του, όμως δεν καταφέραμε να μιλήσουμε μαζί του.

Περισσότερα Άρθρα

Εκεί που μας χρωστάγανε, μας πήραν και το βόδι Τάκη Αναγνωσταρά

Εκπλήσσομαι κάθε φορά που διαβάζω ότι ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς κουνάει το δάχτυλο στην παρούσα πλειοψηφία του Δήμου Ναυπλιέων σε ότι αφορά την κατάντια του Γηροκομείου.Έχει κοντή και επιλεκτική μνήμη σε ότι αφορά τις δικές του ευθύνες. Μαζί με τον Γιώργο Τσούρνο έχουν το 90% της ευθύνης για τον τρόπο που διαχειρίστηκαν μέχρι το 2011 τα […]

Δ. Καμπουράκης : Και βούτυρο και κανόνια

Κάποτε οι ερωτήσεις ήταν απλοϊκές και οι απαντήσεις είχαν σαφή ιδεολογικό προσανατολισμό. «Βούτυρο ή κανόνια;» ρωτούσαν τον 19ο και 20ο αιώνα οι διανοούμενοι, με τους μεν δεξιούς να απαντούν «κανόνια» τους δε αριστερούς να προτιμούν το «βούτυρο». Σήμερα τα πράγματα είναι πιο πολύπλοκα. Στην Ελλάδα του 21ου αιώνα ας πούμε, είτε θα βρούμε τρόπο να […]