15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο Μητροπολίτης Αργολίδας ευλόγησε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Γηροκομείου Ναυπλίου

Σε μια μικρή γιορτή μετατράπηκε η σημερινή κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Γηροκομείο Ναυπλίου.

Ο Μητροπολίτης Αργολίδας ευλόγησε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Γηροκομείου Ναυπλίου (βίντεο)

Την βασιλόπιτα ευλόγησε και έκοψε ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Χρήστος Ζέρβας.

Την εκδήλωση εκτός από τους τροφίμους του Ιδρύματος, παρακολούθησαν οι βουλευτές Αργολίδας, Γ. Ανδριανός, Γ. Γκιόλας και Α. Πουλάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μ. Ράλλη, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ναυπλίου Γ. Καχριμάνης, ο Αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Κ. Ρούτουλας, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ναυπλίου Ι. Δαμιανός, ο Πρόεδρος του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου “Ο Παλαμήδης” Θ. Σπαντιδέας, δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη του Δ.Σ του Ιδρύματος κα.

Η εκδήλωση έκλεισε με μουσικό πρόγραμμα από το γυναικείο χορωδιακό σχήμα “Συμφωνία” με μαέστρο της Θεοδόση Αντωνιάδη και τον τραγουδιστή Γιάννη Δρίτσα.

Περισσότερα Άρθρα

Δωρεάν τεστ ανίχνευσης κορονοϊού στο Κιάτο

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό Κορίνθου και το Δήμο Σικυωνίων θα διεξάγουν δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) Covid-19, την Πέμπτη 15 Απριλίου 2021, στο Κιάτο. Ειδικότερα, οι Κινητές Μονάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται στην αρχή της οδού Κλεισθένους και θα διενεργούν rapid test από 09:30 έως […]