18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών από τον Ε.Ε.Σ Άργους στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Αργολίδας

Το επιμορφωτικό σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών που πραγματοποιήθηκε στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Αργολίδας, με πρωτοβουλία της Σχολικής Νοσηλεύτριας κ. Μπόγρη Δαμασκηνής και σε συνεργασία με τη Νοσηλευτική Υπηρεσία του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικό Ερυθρού Σταυρού Ε.Ε.Σ Άργους ( σεμινάριο το οποίο περιοδικά γίνεται στη σχολική μας μονάδα τα τελευταία έτη ), έδωσε τη δυνατότητα στο Σύλλογο Διδασκόντων να ενημερωθεί και να εκπαιδευτεί σε βασικές αρχές Πρώτων Βοηθειών.

Το σεμινάριο έλαβε χώρα στις 21- 22- 23 Ιανουαρίου 2020 στο χώρο του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Αργολίδας.

ΚΑΡΠΑ

ΚΑΤΑΓΜΑΤΑ – ΕΞΑΡΘΡΩΣΕΙΣ
Η έγκαιρη αντιμετώπιση και πρόληψη ατυχημάτων στο χώρο της σχολικής μονάδας αποτελεί πρωταρχικό στόχο για όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό.
ΛΙΠΟΘΥΜΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ – ΘΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΤΡΑΥΜΑΤΑ
ΡΙΝΟΡΡΑΓΙΑ

Ευχαριστούμε θερμά την Προϊσταμένη Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Μαρία Σταματοπούλου που κάθε φορά ανταποκρίνεται άμεσα στο κάλεσμα μας και συμβάλλει στην συνεχιζόμενη εκπαίδευση του Συλλόγου Διδασκόντων, σε θέματα Αγωγής Υγείας και Πρώτων Βοηθειών.

Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ                  Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
   ΜΠΟΓΡΗ ΔΑΜΑΣΚΗΝΗ              ΤΑΡΑΝΤΙΛΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ

Περισσότερα Άρθρα

σωτηρια παπαδοπουλου

Ανθρωποφάγοι στην Αργολίδα λόγω κορονοϊού

Μόλις ανεβαίνει η είδηση για κρούσμα, αρχίζει το κουτσομπολιό, αρχίζουν τα τηλέφωνα και τα σενάρια, απαίτηση των περισσοτέρων να μαθευτεί τ΄όνομα του κρούσματος και αρκετοί έτοιμοι να τον φάνε. Εκφράσεις όπως, πω πω τι πάθαμε, γιατί δεν γράφετε τ΄όνομα του, κι άμα είχε έρθει σ΄επαφή μαζί μας και δεν το πει και πολλά ακόμα. Από […]

Η Κυριακή των Βαΐων στην Αγία Τριάδα Ναυπλίου

Με κάθε λαμπρότητα τελέσθηκε σήμερα Κυριακή των Βαΐων η Θεία λειτουργία στον ενοριακό ναό της Αγίας Τριάδος στην Πρόνοια Ναυπλίου. Σε ένα κατάμεστο ναό από πιστούς στο τέλος της λειτουργίας ο ιερέας του Ναού π. Κωνσταντίνος Σέρρος μοίρασε τα Βάγια στους πιστούς. Στον ενοριακό ναό παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης  Κωστούρος. Ακολούθησε κέρασμα για […]