15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ευχαριστίες του Γηροκομείου Άργους σε αυτούς που το συντηρούν…

Το Διοικητικό Συμβούλιο, τα μέλη του Ομίλου μας, όλοι οι εργαζόμενοι και οι τρόφιμοι του Γηροκομείου  Άργους σας εύχονται μια καλή και ευλογημένη χρονιά. Το νέο Έτος 2020 να είναι έτος  πραγμάτωσης όλων των ευγενών πόθων σας, έτος ευημερίας του Ελληνικού Λαού και έτος επικράτησης παγκόσμιας ειρήνης.

Το μισό αιώνα λειτουργίας του περίπου, ο Όμιλος μας έχει θέσει ως σκοπό του, την περίθαλψη των απόμαχων της ζωής, μέσα σε ένα αξιοπρεπές περιβάλλον, που η αγάπη , η προσφορά και ο σεβασμός της προσωπικότητας των τροφίμων μας περισσεύει.

Το έργο μας αυτό οφείλει την επιτυχή πορεία του σε ένα μεγάλο μέρος σε εσάς όλους τους επώνυμους και ανώνυμους, μεγάλους και μικρούς δωρητές αφού ως Χριστιανικός Φιλ/κος Όμιλος «Η Αγία Αικατερίνη» μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα δεν έχει καμία οικονομική βοήθεια από  το δημόσιο.

Αναφέρουμε ενδεικτικά και ευχαριστούμε θερμά:

  1. Τον Αντιπεριφερειάρχη Ν. Αργολίδος κ.κ. Μαλτέζο Ιωάννη που συνοδευόμενος από συνεργάτες του προσέφεραν γλυκίσματα στους τροφίμους μας και τις ολόθερμες ευχές τους.
  2. Το Δήμαρχο Άργους – Μυκηνών κ.κ. Καμπόσο Δημήτριο όπου συνοδευόμενος απ’ τους αντιδημάρχους μας, τίμησε με την παρουσία του τη γιορτή κοπής της πίτας μας για το 2020 αλλά κυρίως για την συνεχή επί έτη πολύπλευρη στήριξη του Δήμου μας στο έργο μας.
  3. Την ΕΑΣ Αργολίδας ΡΕΑ για την κατ’ επανάληψη δωρεά χυμών.
  4. α) Το Δημοτικό Σχολείο Φιχτύων β) Τα Εκπαιδευτήρια «ΑΥΤΕΝΕΡΓΩ» γ) Το Β! Λύκειο Άργους  δ) Το Γ! Γυμνάσιο Άργους ε) Το ΕΠΑΛ ΄Αργους ε) Το Γυμνάσιο Κουτσοποδίου στ) Το Α! Δημοτικό Σχολείο Άργους ζ) Τα εκπαιδευτήρια «ΜΑΛΤΕΖΟΥ»  η) Το Νέο Σχολείο Άργους  και θ) Το Δημοτικό Σχολείο Ινάχου  με αντιπροσωπεία των μαθητών μας επισκέφθηκαν  συνοδεία των κ.κ. Δασκάλων , Καθηγητών, Μελών Δ.Σ. , Συλλόγου Γονέων και δημιούργησαν ένα χριστουγεννιάτικο κλίμα  με τα παραδοσιακά κάλαντα και τραγούδια αλλά και με τα πλούσια δώρα τους σε γλυκίσματα και τρόφιμα.
  5. Την Εταιρεία «ΗΛΙΑΚΑ ΔΗΜΑΣ» για τις γαλοπούλες των εορτών και την συνεχή στήριξη στο έργο μας.
  6. Τον κ. Μαρκάκη Βασίλειο που για πολλοστή φορά κάλυψε με τις μικροφωνικές εγκαταστάσεις εφέτος στην κοπή της πίτας του Γηροκομείου.
  7. Το Ζαχαροπλαστείο ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ για τις βασιλόπιτες της εορτής της κοπής της πίτας στις 4/1/20 όπως προσφέρει κάθε χρόνο.
  8. Τη χορωδία «ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ» με χοράρχη τον κ. Ιωάννη Κόντη  που  κάλυψαν με επίκαιρα χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα την πρωτοχρονιάτικη γιορτή μας.
  9. Το Σύλλογο Ηλεκτρολόγων Αργολίδας για το γεύμα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς.
  10. Το κατάστημα Χρήστου Υψηλάντη και τον κ. Βασίλειο Ψυχογυιό υπεύθυνο του souper market «ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ» Νέας Κίου για τα τρόφιμα τους.
  11. Το Δ.Σ του Συλλόγου Φίλων του Ρ/Σ της Ιεράς Μητροπόλεως μας για τα πολλά – πολλά τρόφιμα που μας προσέφεραν  και τις θερμές ευχές τους.
  12. Τον Πολιτιστικό Λαογραφικό Σύλλογο «ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ» του κ. Ιωάννη Μητροβγένη για τα πάρα πολλά τρόφιμα τους και τις ευχές τους.
  13. Τις Οικογένειες των κ.κ. Λεονάρδου, Σπάθη, Γερμανού, Κοκκώνη ,Μπακάλη, Ιωάννου, Μυλωνά, για τα πλούσια γεύματα .
  14. Τις κ. Στασινοπούλου Μαρία και Βασιλική για την τακτική οικονομική τους ενίσχυση
  15. Την Εταιρεία ΥΙΟΙ Κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και την βιοτεχνία γλυκών του κουταλιού και μαρμελάδων «MASTOS» για τη συνεχή παρουσία της με τις πλούσιες δωρεάς τους.
  16. Τον κ. John Hondulas ομογενή Ελληνοαμερικανό , άγνωστο για εμάς πολύ δικό μας όμως φιλάνθρωπο, που κατά τακτά διαστήματα μας ενισχύει οικονομικά.
  17. Την my dimosio για τα τρόφιμα της και την  εταιρεία κρεάτων ΔΕΝΕΖΗ για την άλλη μια φορά δωρεά κρεάτων .
  1. Το Γ.ΣΦ.Α. ΑΡΙΣΤΕΑΣ για τη δωρεά ρουχισμού.

Αφήσαμε τελευταίο το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Νεκτάριο

για την παρουσία του στη γιορτή μας που ευλόγησε και έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας και μας έδωσε τις ολόθερμες πατρικές ευχές του. Ιδιαίτερα εφέτος μας έδωσε μια μεγάλη χαρά και έδωσε λαμπρότητα και πανηγυρικό εορτασμό στην κοπή της πίτας μας αφού τον συνόδευσαν 100 περίπου παιδιά του κατηχητικού σχολείου του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Κερατσινίου Αττικής. Τα παιδιά συνοδεύονταν από τον Ιερέα του κατηχητικού και τη μουσικό τους. Με καρδιά γεμάτη Χριστό και Ελλάδα, μας  πλημμύρισαν από χαρά με τα επίκαιρα τραγούδα τους που τα συνόδευαν ένα πλήθος μουσικών οργάνων.

Σας ευχαριστούμε  παιδιά μας και με πολλή χαρά σας περιμένουμε πάλι να μας έρθετε .

Όλους εσάς αλλά και τους πολύ περισσότερους ανώνυμους σας ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε ο Μεγάλος Θεός μας δια πρεσβειών της προστάτιδος μας Αγίας Αικατερίνης να σας χαρίζει υγεία και κάθε χαρά και ευλογία και ιδιαίτερα να προστατεύει την Ελλάδα μας χαρίζοντας μία θεϊκή Ειρήνη σε όλο τον κόσμο.-

 

Από το Γηροκομείο Άργους

        Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Αγγελόπουλος Δημήτριος

Περισσότερα Άρθρα

Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Ξεκλήρισε μια οικογένεια για το… ενοίκιο

Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους την τετραπλή δολοφονία που σημειώθηκε στην Ανδραβίδα, όπου ο δράστης εκτέλεσε μητέρα και πατέρα και στραγγάλισε τα δύο -από τα τρία- παιδιά τους, ηλικίας 1,5 και 2,5 ετών. Πλέον οι Αρχές έχουν στρέψει το βλέμμα τους σε έναν 57χρονο, πατέρα δύο παιδιών, που με τον πιο ανατριχιαστικό τρόπο ξεκλήρισε μια οικογένεια για λίγα… ευρώ. […]

Παρουσίαση Βιβλίου / Γιώργου Ν. Μουσταΐρα: «Παλιές Ιστορίες (που βγάζουν γέλιο) – Συνέβησαν στην Αργολίδα»

  Κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις «Ερωδιός» (Βιβλιοπωλείο «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ» Ἑρμοῦ 61 54623 Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310282427) το καινούργιο βιβλίο του Γιώργου Μουσταΐρα «Παλιές Ιστορίες (που βγάζουν γέλιο) – Συνέβησαν στην Αργολίδα», με εύθυμες παλιές ιστορίες από Αργοναυπλία, Λυγουριό & Ερμιονίδα. Το βιβλίο προλογίζει ο πανεπιστημιακός & συγγραφέας ιστορικών & λαογραφικών βιβλίων Γιώργης Έξαρχος. Γράφει, χαρακτηριστικά, ο συγγραφέας […]