20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

«Έφυγε» η Ράνια Αντωνίου

«Έφυγε» σήμερα από κοντά μας, η συντρόφισσα και συναγωνίστρια Ράνια Αντωνίου σε ηλικία 65 ετών, μετά από πολύχρονη και παλληκαρήσια μάχη με τον καρκίνο.

Η Επιτροπή Περιοχής Πελοποννήσου και η Τομεακή Επιτροπή Αργολίδας του ΚΚΕ εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τα παιδιά της, Τάσο Αντωνίου, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ και στον Άκη Αντωνίου, στέλεχος του Κόμματος.

Η κηδεία της θα είναι πολιτική και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου στα Λευκάκια Αργολίδας στις 4:00μ.μ.

Επιθυμία της οικογένειας αντί στεφάνων, να δοθούν χρήματα για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

Η Επιτροπή Ειρήνης Αργολίδας αποχαιρετά την Ουρανία Αντωνίου

Αποχαιρετούμε την άξια συναγωνίστριά μας Ουρανία Αντωνίου που έφυγε σήμερα το πρωί από κοντά μας αφού πάλεψε γενναία με την αρρώστια της μέχρι τέλους.

Εμείς δεν μπορούμε παρά να υποσχεθούμε ακατάπαυστο αγώνα για να δικαιωθούν οι αγώνες και οι σκοποί του κινήματος ειρήνης στο οποίο είχε αφιερωθεί και η ίδια μέχρι το τέλος.

 

Περισσότερα Άρθρα

Η Αποκεντρωμένη ενέκρινε τον φετινό προϋπολογισμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Εγκρίθηκε και από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου η απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου με την οποία το σώμα ενέκρινε τον φετινό προϋπολογισμό καθώς και το Ολοκληρωμένο Πλαίσιο Δράσης της Περιφέρειας για το 2021. Στην σχετική απόφασή της, ειδικότερα, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση αποφαίνεται ότι “η με αριθμό 442/2020 Απόφαση Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου […]