17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Δοξολογία για το Νέο Έτος στο Ναύπλιο

Στο Μητροπολιτικό Ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο τελέσθηκε νωρίτερα η καθιερωμένη δοξολογία για την πρώτη μέρα του νέου έτους.

Την δοξολογία τέλεσε ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος.

Στην δοξολογία παρέστησαν οι στρατιωτικές και πολιτικές αρχές του νομού, οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός και ο Ανδρέας Πουλάς ,ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος, ο περιφερειακός σύμβουλος και εντεταλμένος για θέματα αθλητισμού Γιάννης Μαντζούνης, οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Ναυπλιέων ( εκ μέρους του Δημάρχου Ναυπλιέων) Κωνσταντίνος Ρούτουλας και Παναγιώτης Λέντζος, δημοτικοί σύμβουλοι κα.

Στη συνέχεια έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας από τον Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριο, όπου ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και καλή χρονιά.

Περισσότερα Άρθρα

Κυπαρισσία: Αμετανόητος ο 72χρονος δράστης του στυγερού εγκλήματος (vid)

Σήμερα ο 72χρονος δράστης οδηγήθηκε στα δικαστήρια, όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες, αρνήθηκε όμως λάβει υπεράσπιση από δικηγόρο, και, εμφανίστηκε… αμετανόητος παίρνοντας προθεσμία για να απολογηθεί αύριο το πρωί. Η οδύνη και η θλίψη τεράστια για τον τρόπο με τον όποιο έχασε τη ζωή του ένας νέος άνθρωπος. Δείτε το σχετικό βιντεο:    

Έγκριση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (ΓΠΣ) Αγίων Θεοδώρων

Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ (Δ 14/2023) η έγκριση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου της Δημοτικής Κοινότητας Αγίων Θεοδώρων του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων (Ν. Κορινθίας). Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Γιώργος Γκιώνης, δήλωσε: «Πρόκειται για μία ακόμη πολύ σημαντική εξέλιξη για τον Δήμο μας, αφού πλέον μπαίνει τάξη με σαφείς κανόνες […]