17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Το φιλανθρωπικό έργο της Ελληνικής Αστυνομίας

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, με αφορμή τις εορτές των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, οργάνωσε πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών, όπως τρόφιμα, φάρμακα, είδη ένδυσης κ.α., με σκοπό την ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων σε όλη την χώρα, προσφέροντας έμπρακτα σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, αντιπροσωπείες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, προσέφεραν τα συγκεντρωθέντα είδη σε φορείς και ιδρύματα, ως μια συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου τους.

Ειδικότερα, τα συγκεντρωθέντα είδη δόθηκαν ως εξής:

  • Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας, στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Ναυπλίου.
  • Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αρκαδίας, στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας.
  • Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας, στo Κέντρο Στήριξης Παιδιών το «Χαμόγελο του Παιδιού».
  • Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας, στο Ίδρυμα Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων «ο Άγιος Παντελεήμων» της Ιεράς Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης καθώς και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης Μάνης.
  • Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας, στα «Παιδικά Χωριά SOS » – Κέντρο Στήριξης Παιδιών και Οικογενειών Καλαμάτας.

Εκπρόσωποι των παραπάνω φορέων και ιδρυμάτων αφού εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες για την συγκέντρωση και την προσφορά των ειδών, απέστειλαν με την σειρά τους τις ανάλογες ευχές προς το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό και τις οικογένειες τους, αναγνωρίζοντας παράλληλα το έργο που επιτελεί η Ελληνική Αστυνομία.

Η Ελληνική Αστυνομία, καθ’ όλη την διάρκεια της εορταστικής περιόδου, θα βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών, με σκοπό να επιτελεί την αποστολή της, να προστατεύει το κοινωνικό σύνολο, να διαφυλάττει την σωματική τους ακεραιότητα και τις ιδιοκτησίες τους.

 

Περισσότερα Άρθρα

Μια νίκη και μια ήττα για τους μικρούς του Οίακα

ΠΑΙΔΙΚΟ  – ΕΦΗΒΙΚΟ Μια νίκη μια ήττα ο απολογισμός για τους αγώνες του εφηβικού και του παιδικού του Οίακα με Λυγουριό και Κρανίδι αντίστοιχα. Επόμενη αγωνιστική για το εφηβικό την Κυριακή 13/10 στο Κρανίδι και για το παιδικό το Σάββατο 19/10 στο Ναύπλιο με την Ερμιόνη. Παιδικό Οίαξ-Κρανίδι 43-47 ΟΙΑΞ :(Φιλίνης): Νικολακόπουλος 2, Ντρούλιας, Παραράς. Μητρόπουλος. […]