19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Κάλαντα και παραδοσιακοί χοροί στο Ναύπλιο

Κάλαντα και παραδοσιακούς χορούς από όλες τις γωνιές της Ελλάδας απόλαυσαν σήμερα όσοι βρέθηκαν στην Πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο.

Μικρά παιδιά από το Εργαστήρι Ελληνικού Χορού του Χρήστου Λεβέντη έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους ψάλλοντας κάλαντα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

 Τα μικρά παιδιά χόρεψαν και παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα στην ιστορική πλατεία του Ναυπλίου όπου βρίσκεται σε εξέλιξη και η Κοινωνική αγορά αγάπης που διοργανώνει ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ στην οποία συμμετέχουν Σύλλογοι, Σχολεία και Ομάδες με σκοπό την οικονομική ενίσχυση τους.

 

Περισσότερα Άρθρα

Ισπανία: Ασταμάτητος θάνατος! 849 νεκροί από κορονοϊό το τελευταίο 24ωρο

Απίστευτα πράγματα (και) στην Ισπανία, με ακόμα 849 ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους το τελευταίο 24ωρο από τον κορονοϊό. Πλέον οι νεκροί στην Ισπανία είναι συνολικά 8565, με την κατάσταση να έχει ξεφύγει εντελώς. Ο αριθμός των 849 θανάτων σε μια ημέρα είναι ρεκόρ για την Ισπανία, αλλά και ένας από τους υψηλότερους που […]

Πρόεδρος πρατηριούχων: Αγοράστε πετρέλαιο θέρμανσης, τον Σεπτέμβρη θα είναι ακριβότερο

Για την «ελεύθερη πτώση» που έχει κάνει η τιμή του πετρελαίου, επηρεασμένη και αυτή από την πανδημία του κορονοϊού, μίλησε στο OPEN ο πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Γιώργος Ασμάτογλου.   Σύμφωνα με τον κ. Ασμάτογλου, το αμερικανικό αργό δεν έχει σχέση με το μπρεντ που εμείς αγοράζουμε και διαμορφώνεται στην τιμή της Ευρώπη. Είναι […]