18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Φωτιά σε όχημα στο Ναύπλιο

Σοβαρές υλικές ζημιές υπέστη ένα φορτηγό επαγγελματικό όχημα στην πόλη του Ναυπλίου στην οδό Κύπρου στο κέντρο της πόλης, σήμερα το πρωί από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στον χώρο της μηχανής.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πυρκαγιά εκδηλώθηκε καθώς το όχημα ηταν παρκαρισμένο και την φωτιά αντιλήφθηκαν περίοικοι που ειδοποίησαν την πυροσβεστική.

Η φωτιά κατέστρεψε ολοσχερώς την μηχανή του αυτοκινήτου και ευτυχώς η έγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστών απέτρεψε την επέκταση της σε ολόκληρο το όχημα.

 

Περισσότερα Άρθρα

Δημήτρης Καμπουράκης: Αν είχαν κάποιοι άλλοι 10 μονάδες διαφορά

Θυμάμαι τον Σημίτη που στο μέσον της πρώτης του θητείας, υπολειπόταν δημοσκοπικά του Κώστα Καραμανλή δύο ποσοστιαίες μονάδες. Τον κέρδισε τελικά με μία μονάδα (43,7% – 42,7%). Θυμάμαι τον Κώστα Καραμανλή που επίσης στο μέσον της πρώτης πρωθυπουργίας του προηγούνταν του Γιώργου Παπανδρέου με δύο μονάδες. Τον κέρδισε με τέσσερις (41,8% – 38,1%). Πριν τον […]

Οίκοι ανοχής: “Ανέφικτη η εφαρμογή των μέτρων” λέει ο Θάνος Ασκητής

Ο Θάνος Ασκητής σχολίασε τα μέτρα του ΕΟΔΥ για τους οίκους ανοχής. Ο καθηγητής Ψυχιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι τα μέτρα είναι σωστά, αλλά η εφαρμογή τους είναι ανέφικτη. “Τα μέτρα είναι σωστά. Αν τα δει κανείς αναλυτικά είναι σωστά για τα μέτρα πρόληψης ώστε να μην μολυνθούμε. Είναι όμως ανεφάρμοστα γιατί απευθύνονται […]