22 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Το γεύμα της νίκης για τον Διομήδη στα πάτρια εδάφη με οικοδεσπότη τον Δημήτρη Καμπόσο

Το γεύμα της νίκης στα πάτρια εδάφη…

Τους θριαμβευτές του Διομήδη που προκρίθηκαν με εντυπωσιακό τρόπο στην έδρα του Δούκα στο Δαϊς, υποδέχτηκε για να τους συγχαρεί για τη μεγάλη πρόκριση ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος και τα μέλη της διοίκησης!

Ο παίκτης που έβαλε το…κερασάκι στην τούρτα της πρόκρισης με τον κεραυνό του στο τελευταίο δευτερόλεπτο, ήταν ο Θοδωρής Μπόσκος. Ο “άσος” των “Λύκων” μίλησε για τη μεγάλη πρόκριση για 11η φορά στα ημιτελικά του Κυπέλλου καλώντας τον κόσμο να δώσει το ηχηρό παρών του στον Σαββατιάτικο αγώνα με τον Ολυμπιακό:

«Καταρχάς θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Δούκα. Όσο για το ματς μπήκαμε από το πρώτο λεπτό πολύ δυνατά και παθιασμένα για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Ακολουθήσαμε πιστά τις οδηγίες του προπονητή μας και μπορέσαμε να πάρουμε την νίκη έστω και δύσκολα. Όλα τα ντέρμπι κρίνονται στις λεπτομέρειες και η ομάδα που το θέλει περισσότερο νικάει και αυτή ήμασταν εμείς. Το Σάββατο έχουμε ένα δύσκολο ματς με τον Ολυμπιακό και για αυτό θέλουμε να έρθει ο κόσμος μας ώστε να είναι ο 8ος μας παίκτης.»

Περισσότερα Άρθρα

“Την Κυριακή όλοι στα κάγκελα”

Μεγάλος ξεσηκωμός επικρατεί στους φιλάθλους του Παναργειακού  για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής με την ομάδα της Καλαμάτας στην φετινή υπερπροσπάθεια για την άνοδο στη Β’ Εθνική! Η Λέσχη Φίλων του Παναργειακού, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: Μέσα σε πολύ καλό κλίμα και με την παρουσία αρκετών φίλων της ομάδας μας, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση της […]

Kung Fu Summer Camp 1-7 Ιουλίου 2019

Για 12η συνεχόμενη χρονιά οι σχολές Choy Lee Fut (Ναύπλιο, Άργος, Αθήνα) σε συνεργασία με της σχολές Tao Club (Χαλάνδρι, Νίκαια) διοργανώνουν το προπονητικό τους camp, που θα πραγματοποιηθεί, από 1 ως 7 Ιουλίου (Δευτέρα- Κυριακή) στο ξενοδοχείο Ionian beach, στην Λακόπετρα Αχαΐας. Το Summer Camp αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία για τους μαθητές των σχολών […]