18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στις εκδηλώσεις στο Πεδίο του Αρεως, στην Αθήνα

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει την τιμητική της το απόγευμα αύριο Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, στην Αθήνα, στο πλαίσιο του Χριστουγεννιάτικου Θεματικού Πάρκου “Χριστούγεννα στο Πάρκο μας” που από τις 13 Δεκεμβρίου διοργανώνουν στο Πεδίο του Αρεως η Περιφέρεια Αττικής, η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) και το Γραφείο Ισότητας της ΕΝΠΕ.

Συγκεκριμένα, στον πιο πάνω χώρο, με την συμμετοχή των 13 Περιφερειών της χώρας, πραγματοποιείται καθημερινά -και μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2020- η εκδήλωση “Μια μικρή Ελλάδα στην Αθήνα”, σκοπός της οποίας είναι να γνωρίσουν οι επισκέπτες της τα πιο αντιπροσωπευτικά ήθη και έθιμα κάθε τόπου, με έμφαση στα Χριστουγεννιάτικα, τα Πρωτοχρονιάτικα και αυτά των Θεοφανίων.

Στις εκδηλώσεις με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, που θα αρχίσουν αύριο Παρασκευή στις 4.30 μ.μ., θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί χοροί και Χριστουγεννιάτικα έθιμα από την Πελοπόννησο, ενώ θα προσφερθούν παραδοσιακά γλυκά και εδέσματα της περιοχής μας.

Περισσότερα Άρθρα

ΔΩΡΕΑΝ OnlineWebinar για τα Νέα Υγειονομικά Πρωτόκολλα από το Επιμελητήριο Αργολίδας

  Το Επιμελητήριο Αργολίδας ενημερώνει τα μέλη του ότι προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ τηλεκπαίδευση στα υγειονομικά πρωτόκολλα σύμφωνα με την ΚΥΑ «Ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου» βάσει των οποίων λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού COVID-19» (Β’ 2084), Α.Π. 1632/21.5.2021. Το σεμινάριο απευθύνεται σε επιχειρήσεις επισιτιστικού κλάδου / εστιατόρια / καφέ / μπαρ , τουριστικών […]

Επιστρέφουν οι ΑΕΝΑΟΙ στην Καρυά – απόψε στις 9 το βράδυ

Στην Καρυά σήμερα Τρίτη 24 Αυγούστου στις 21.00 οι ΑΕΝΑΟΙ. Επιστρέφουν από το 2003 έως και τώρα 2021 για να παίξουν έντεχνη μουσική για εσάς. Οι πολιτιστικές δραστηριότητες εντάσσονται στο φεστιβάλ του Δήμου Άργους – Μυκηνών και της ΚΕΔΑΜ. Πολιτιστικός Σύλλογος Καρυάς “Το Αρτεμίσιο”