15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

«Το καφέ της Χαράς»: Στον αέρα το τρέιλερ των νέων επεισοδίων (video)

Παραμονή Πρωτοχρονιάς, στις 20:45, θα βγει στον αέρα ο νέος κύκλος επεισοδίων της σειράς «Το καφέ της Χαράς», γιορτάζοντας τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1. Οι τηλεθεατές αδημονούν για αυτή τη μεγάλη επιστροφή και οι συντελεστές έχουν δώσει στη δημοσιότητα, εδώ και λίγη ώρα, το πρώτο τρέιλερ.

Από την τελευταία φορά που αφήσαμε τους ήρωες μας, έχουν συμβεί πολλά και σημαντικά. Το καφέ της Χαράς (Ρένια Λουιζίδου), που αναστάτωσε την ήρεμη ζωή του χωριού, δεν υπάρχει πια. Κάηκε ολοσχερώς σε μια ύποπτη πυρκαγιά που χαρακτηρίστηκε ως εμπρησμός. Οι αρχές δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη.

Η Βάλια (Έφη Ρασσιά) -δικηγόρος πια- επιστρέφει στο Κολοκοτρωνίτσι για να ερευνήσει τον εμπρησμό που κατέστρεψε το καφέ της μητέρας της.  Εκεί, ξαναβρίσκει τον παιδικό της φίλο Εμμανουήλ (Πάρις Σκαρτσολιάς) και η παλιά τους φιλία μεταμορφώνεται σε έναν μεγάλο έρωτα.

Στον έρωτα αυτό, όμως, εναντιώνεται όχι μόνο ο αυστηρός πατέρας, Περίανδρος Πώποτας (Χάρης Ρώμας), αλλά και η φιλελεύθερη Χαρά. Όπως αποδεικνύεται, η σχέση τους, που είχε λήξει άδοξα, έχει αφήσει και στους δύο κατάλοιπα και απωθημένα. Η Χαρά θέλει να πάρει την κόρη της και να φύγουν τρέχοντας, όμως η Βάλια όχι μόνο αποφασίζει να μείνει, αλλά και να ανοίξει το νέο «Καφέ της Χαράς».

Σαν να μην έφτανε αυτό, μια νέα άφιξη στο Κολοκοτρωνίτσι φέρνει τα πάνω κάτω, όχι μόνο στη ζωή του Περίανδρου αλλά και ολόκληρου του χωριού! Η Στέλλα,(Ζέτα Δούκα) μια δυναμική, όμορφη και μυστηριώδης γυναίκα, θα διαταράξει την πολυπόθητη «Τάξη και Ηθική» και θα  γίνει γρήγορα το καινούργιο κόκκινο πανί για τον Πώποτα.

Περισσότερα Άρθρα

Κλιμάκιο της Περιφέρειας στην Ανοιχτή δομή του στρατοπέδου- Ζητούν Ίση κατανομή σε όλες τις Περιφέρειες

Αυτοψία στην ανοιχτή η δομή μεταναστών στην Κόρινθο εκτέλεσε κλιμάκιο της περιφέρειας αποτελούμενο από τους αντιπεριφερειάρχες αλλά και τον διευθυντή των υγειονομικών υπηρεσιών. Ανάμεσα τους ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης υγείας, Δημήτρης Σχοινοχωρίτης. Ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Αναστάσιος Γκιολής, όπως και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας ζήτησε να γίνει ίση κατανομή σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες και όχι […]

Τα 10 σχολεία της Αργολίδας που θα έχουν Σχολικό Ψυχολόγο

Καθορίστηκαν από το Υπουργείο Παιδείας οι ομάδες σχολικών μονάδων Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στις οποίες ασκούν καθήκοντα μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού του κλάδου ΠΕ23 Ψυχολόγων για το σχολικό έτος 2018-2019 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΓΟΥΣ -ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΓΟΥΣ 12/Θ ΔΗΜΟΤΙΚΟ […]