20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Το νέο μήνυμα της μητέρας του Πέτρου: «Η καρδιά φαίνεται να δουλεύει σωστά. Θα βγούμε σύντομα»!

Με μήνυμά της, η μητέρα του 17χρονου Πέτρου από τη Μεγαλόπολη, που βρίσκεται σε Νοσοκομείο της Βοστώνης της Αμερικής, δίνει αισιόδοξα μηνύματα για την πορεία της υγείας του.

Συγκεκριμένα, γράφει: «Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους πολύ για την βοήθεια σας και να σας μεταφέρουμε τις ευχαριστίες του Πέτρου και πολλές ευχές για καλές γιορτές υγεία και χαρές!!! Με την βοήθεια του Θεού,των γιατρών και τη δική σας, την δύναμη του Πέτρου κ την αγάπη του για ζωή, σας μεταφέρουμε πως είμαστε όλο και καλύτερα. 

Θα βγούμε σύντομα αλλά θα πρέπει να παραμείνουμε για κάποιες εβδομάδες και να ερχόμαστε σε τακτικά ραντεβού για να λυθούν διάφορα μετεγχειρητικά προβλήματα όπως με τον αριστερό πνεύμονα.

Η καρδιά φαίνεται να δουλεύει σωστά. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι κ να μην έχουμε άλλα δυσάρεστα απρόοπτα.Η βοήθεια σας είναι πολύτιμη κ μας δίνει την δυνατότητα να κάνουμε όλα όσα πρέπει, διότι τα έξοδα είναι μεγάλα.

Ευχαριστούμε πολύ και τον Γιώργο και την Ρία που πέρα από το αγγελούδι τους, έχουν μεγάλη καρδιά κ σκέφτηκαν και τον Πέτρο. Ωραίο μήνυμα το δώρο τους: Τα παιδιά μας είναι σούπερ ήρωες κ θα νικήσουν κάθε δυσκολία!!! Να είσαστε πάντα καλά κ καλές γιορτές!»

Περισσότερα Άρθρα

Κορονοϊός: Άσχημο πρωινό για την Ελλάδα – Πέντε νεκροί σε λίγες ώρες

Ραγδαία αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων από επιπλοκές του νέου κορονοϊού, στη χώρα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ακόμη πέντε άνθρωποι έχασαν τη μάχη για τη ζωή από κορονοϊό τις τελευταίες ώρες. Ειδικότερα στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, «έφυγε» από τη ζωή, ένας άντρας 67 ετών, χωρίς να έχει, σύμφωνα με πληροφορίες, ιδιαίτερα υποκείμενα νοσήματα. Στο νοσοκομείο της […]

Η ΚΕΔΑΜ “αποχαιρετά” τον Γιάννη Κόντη

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΑΜ καθώς και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής και τα Μέλη της Καλλιτεχνικής Επιτροπής εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια του Γιάννη Κόντη στους οικείους του αλλά και στην ευρύτερη κοινωνία του Δήμου Άργους Μυκηνών αφού υπήρξε ενεργός και σημαντικός παράγοντας στην πολιτιστική πορεία και ανάδειξη […]