18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

“Πρόληψη Ατυχημάτων στην 3η Ηλικία” από την ΤΟΜΥ Ναυπλίου 1η Κέντρου

Την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019  πραγματοποιήθηκε  δράση από την ΤΟΜΥ Ναυπλίου 1η Κέντρου με θέμα “Πρόληψη Ατυχημάτων στην 3η Ηλικία”, στο χώρο όπου στεγάζεται η  υπηρεσία, ανοιχτή προς το κοινό.

Η κα Σπανού Ελένη (ΕΑ΄Γενικής Ιατρικής – Συντονίστρια), καθώς και η λοιπή ομάδα Υγείας της ΤΟΜΥ Ναυπλίου  παραχώρησαν ομιλία σχετικά με τους κινδύνους πτώσεων στην τρίτη ηλικία , όπου και συζητήθηκαν οι  τρόποι ελαχιστοποίησης αυτών στα πλαίσια της πρόληψης και της προαγωγής της υγείας. Ακολούθησαν ερωτήματα από το κοινό για το συγκεκριμένο θέμα και δόθηκαν απαντήσεις.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους όσοι προσήλθαν και έδειξαν ενδιαφέρον σε μια ακόμα προσπάθεια των υπηρεσιών της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, καθώς και τον Δήμο Ναυπλιέων για την παραχώρηση του εξοπλισμού ώστε να πραγματοποιηθεί η δράση μας.

Η Συντονίστρια της ΤΟΜΥ Ναυπλίου 1η Κέντρου

Σπανού Ελένη

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Βραζιλία: Αναβάλλεται επ’ αόριστον το καρναβάλι του Ρίο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού

Το διάσημο καρναβάλι στο Ρίο ντε Τζανέιρο, το οποίο επρόκειτο να διεξαχθεί τον Φεβρουάριο, αναβλήθηκε επ’ αόριστον εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, ανακοίνωσε αξιωματούχος. «Καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι η εκδήλωση πρέπει να αναβληθεί. Απλούστατα δεν μπορούμε να την κάνουμε τον Φεβρουάριο. Οι σχολές σάμπας δεν έχουν ούτε τον χρόνο, ούτε τους χρηματοδοτικούς και οργανωτικούς πόρους […]

Ο νεοσύστατος Σύλλογος Καθαριστών Σχολείων του Δήμου Ναυπλιέων έκοψε την πίτα του

Για πρώτη χρονιά ο νεοσύστατος σύλλογος καθαριστών σχολείων του Δήμου Ναυπλιέων έκοψε την πίτα του στα ”Παλιά Κιούπια”. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των μελών του συλλόγου δείχνοντας έτσι το πόσο σημαντικό έργο προσφέρουν οι άνθρωποι που ασχολούνται καθημερινά με την υγιεινή των παιδιών, των καθηγητών αλλά και όλων αυτών που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις των […]