17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Η Χορωδία του Συλλόγου «Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους» χειροκροτήθηκε σε διεθνές φεστιβάλ

Την Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2019, η νεοσυσταθείσα Χορωδία του Συλλόγου «Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους», συμμετείχε στο 39ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Τροβαδούρων Κηφισιάς.

Ήταν η πρώτη της συμμετοχή σε Χορωδιακό Φεστιβάλ στους λίγους μήνες ύπαρξής της και στέφθηκε με επιτυχία. Η ζεστή υποδοχή και το θερμό χειροκρότημα του κοινού ήταν η επιβράβευση των προσπαθειών όλων των χορωδών οι οποίοι υπό την καθοδήγηση και διεύθυνση του μαέστρου Νίκου Καπετάνιου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Στο πιάνο συνόδευσε η πιανίστα Ράνια Κουτρούλη, καθηγήτρια μουσικής στο Δημοτικό Ωδείο Άργους.

Ευχαριστούμε πολύ την κ. Ολυμπία Καλού, Πρόεδρο του Φεστιβάλ, τον κ. Φίλιππο Χίου, Καλλιτεχνικό Διευθυντή καθώς και το μαέστρο Γιώργο Σιτώτη για την υποδοχή και την ενθάρρυνση.

Η ύπαρξη πολλών πυρήνων έκφρασης των πολιτών σε μία πόλη και η αγαστή συνεργασία τους είναι δείγμα  πολιτισμού.

Περισσότερα Άρθρα

«Καθυστέρηση λόγου και ομιλίας-ειδικές μαθησιακές δυσκολίες» / Ημερίδα στο Ναύπλιο

Το κέντρο ειδικής αγωγής «ΛΟΓΟΣ & ΕΡΓΟ» σε συνεργασία με τον ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου, συνδιοργανώνουν ημερίδα με τίτλο: «Καθυστέρηση λόγου και ομιλίας-ειδικές μαθησιακές δυσκολίες», το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022 στις 7 μ.μ. στην αίθουσα «Βουλευτικό» επί της οδού Σταϊκοπούλου στο Ναύπλιο. Στόχος της ημερίδας είναι η ενημέρωση των γονέων, των δασκάλων, των καθηγητών αλλά και κάθε […]

Αύριο Παρασκευή, νέα καταβολή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού σε 1.695 δικαιούχους

Αύριο, 11 Σεπτεμβρίου 2020, πραγματοποιείται νέα καταβολή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού σε 1.695 δικαιούχους. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση, εγκρίθηκε η μεταφορά πίστωσης, ύψους 730.248 ευρώ, από τον Ε.Φ. 1033-501-0000000, ΑΛΕ 2310989899 οικονομικού έτους 2020, για 1.695 δικαιούχους, που αφορά αναλυτικά: α) Σε αναστολές συμβάσεων εργασίας εργαζομένων κατά τον μήνα Ιούνιο […]