18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Γενικός Συντονιστής ΝΔ Πελοποννήσου ο Παναγιώτης Τζαβάρας

Γενικός συντονιστής των κομματικών οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ορίστηκε από το κόμμα ο Μεσσήνιος Παναγιώτης Τζαβάρας.

Οι αρμοδιότητές του θα περιλαμβάνουν τον συντονισμό των δράσεων των ΝΟΔΕ Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ

“Μετά τον ορισμό μου από το Κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στη θέση του Γενικού Συντονιστή των Κομματικών Οργανώσεων Περιφέρειας Πελοποννήσου, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο μας και πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Γραμματέα Οργανωτικού και Διευθυντή του γραφείου του Προέδρου Στέλιο Κονταδάκη, για την τιμή και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.

Είναι ώρα για συλλογική δουλειά και για συνέργειες. Θα εργαστώ σκληρά για να τιμήσω αυτή την εμπιστοσύνη. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις για τα καλύτερα και τα περισσότερα που αξίζει η Ελλάδα. Με σκληρή δουλειά, με υπευθυνότητα, με διαφάνεια και αποτέλεσμα. Ο αδιαπραγμάτευτος στόχος του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης για την ισχυρή ανάπτυξη της πατρίδας μας, στόχος που ανταποκρίνεται στις υψηλές και δίκαιες προσδοκίες των πολιτών, αποτελεί και προσωπική μου δέσμευση.

Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι και στους πέντε νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου, θα υπάρχει η καλύτερη συνεργασία τόσο με τα όργανα του κόμματος, όσο και με όλες τις δυνάμεις και τους φορείς που μας στηρίζουν, προς όφελος όλων των πολιτών”.

Περισσότερα Άρθρα

Με απόφαση Νίκα, χρήματα στις οκτώ Μητροπόλεις της Περιφέρειας

Πίστωση συνολικού ύψους 80.000 διατέθηκε με απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα προς τις οκτώ Μητροπόλεις της Περιφέρειας. Η εν λόγω πίστωση διατίθεται για την υποστήριξη από την Περιφέρεια των ευαγών ιδρυμάτων των μητροπόλεων α) Αργολίδος, β) Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως, γ) Κορίνθου, Σικυώνος, Ζεμενού, Ταρσού και Πολυφέγγους, δ) Μάνης, ε) Μαντινείας και Κυνουρίας, στ) Μεσσηνίας, […]

Ρε άσε μας με τα πιστοποιητικά εμβολιασμού. Για την Μενδώνη πες μας

Δημήτρης Καμπουράκης: Ρε άσε μας με τα πιστοποιητικά εμβολιασμού. Για την Μενδώνη πες μας Η φράση του τίτλου είναι αντιγραφή οργισμένου μηνύματος που έλαβα κατά την διάρκεια της ραδιοφωνικής μου εκπομπής. Ο ακροατής εξανέστη όταν αφιέρωσα πέντε λεπτά εκπομπής στο μέγα θέμα του πιστοποιητικού εμβολιασμού, διότι θεώρησε ότι υπεκφεύγω τεχνηέντως από ένα θέμα που «στριμώχνει» […]