18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Δίκη στην Κοιλάδα: Κατέθεσε η μητέρα του καπετάνιου (video)

Συνεχίζεται η δίκη για τον θάνατο του καπετάνιου Θανάση Λάμπρου, στην Κοιλάδα, για την οποία έχει καταδικαστεί σε α’ βαθμό η σύζυγος του.

Η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” και η Γιώτα Κηπουρού παρουσίασαν χθες τις τελευταίες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση  της δολοφονίας.

  Δείτε το ρεπορτάζ και όσα είπε στις “Αλήθειες με τη Ζήνα” η μητέρα του καπετάνιου.

 

Παρασκευή 29.11.2019

Με αποκαλύψεις και κατάθεση νέων στοιχείων συνεχίζεται η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση δολοφονίας του καπετάνιου της Κοιλάδας Αργολίδας. Απευθείας σύνδεση με το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ναυπλίου, όπου έφτασε σήμερα για να καταθέσει η μητέρα του θύματος. Εμφανώς εξαντλημένη και μετακινούμενη με αναπηρικό αμαξίδιο, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής. Σύμφωνα με τη σημερινή κατάθεσή της δε γνώριζε τίποτε για την εξωσυζυγική σχέση του γιου της. Το ζευγάρι τσακωνόταν συχνά και είχε προβλήματα ενώ χαρακτήρισε τη νύφη της "ασέβαστη". Τα φάρμακα που είχαν συνταγογραφηθεί στο βιβλιάριό της προορίζονταν για δική της χρήση και όχι για τον γιο της. Ολες οι λεπτομέρειες στο ρεπορτάζ.

Gepostet von Αλήθειες με τη Ζήνα am Freitag, 29. November 2019

Περισσότερα Άρθρα

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 20 Μαρτίου

Τα ζώδια σήμερα  Τι προβλέπουν τα ζώδια για σας, σήμερα Σάββατο 20 Μαρτίου 2021; ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Θα βρείτε πολλές και σημαντικές ευκαιρίες μέσα στην επόμενη περίοδο για να λύσετε προβλήματα που «τρέχουν» στη σχέση σας, ίσως και χρόνια ολόκληρα. Τα οικονομικά σας θα έχουν σταθερή άνοδο. ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Είστε ανάμεσα σε νέες […]

Οι πωλητές που θα δραστηριοποιηθούν στη λαϊκή αγορά του Ναυπλίου την Τετάρτη 17/2

Σε συνέχεια της ΚΥΑ 9147/10-02-2021 ( ΦΕΚ 534 τ.Β΄) στη λαϊκή αγορά της κοινότητας Ναυπλίου την  Φεβρουαρίου 2021 θα δραστηριοποιηθούν οι κάτωθι πωλητές : ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ (ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ) ΑΡ. ΘΕΣΗΣ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΩΛΗΤΗ   1 ΔΙΑΜΑΝΤΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ   2 ALIKIAN TOMOR ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ   3 ΔΑΪΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ   4 ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ […]